Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

13. 9. 2006
Autor: Euro.cz

Krátce

Konkurent pro Levné knihy
Největší tuzemský knihkupecký řetězec Kanzelsberger otevřel na pražských Vinohradech v blízkosti Českého rozhlasu svůj první outlet. Prodejna nabízí jinak již rozebraná vydání starších titulů, knihy z vlastní produkce firmy i jiné zlevněné tituly. Kanzelsberger nyní provozuje celkem 37 prodejen v 25 městech.

Antivirový veletrh
Na blížícím se veletrhu Invex - Digitex se opět představí firmy, které chrání počítače před viry. Řešení pro aktuální problémy informační bezpečnosti, zejména hrozby datových krádeží, budou prezentovat například společnosti Grisoft, Eset, Symantec či Datascan. Na brněnském výstavišti se uskuteční také dvoudenní konference Invex Security, jejímž hlavním tématem je bezpečnost informačních systémů.

MMF24

Pomocná ruka z Ostravy
Ostravská softwarová společnost Medium Soft, profilující se na středoevropském trhu již řadu let jako dodavatel informačních a komunikačních systémů pro podporu složek Integrovaného záchranného systému, otevřela minulý čtvrtek v Budapešti nové moderní Centrum pro příjem a zpracování tísňových volání. Zároveň bude sloužit jako krizové centrum pro centrální řízení operací při mimořádných událostech velkého rozsahu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).