Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

12. 4. 2006
Autor: Euro.cz

Krátce

Dar univerzitě
Společnost Hewlett-Packard (HP) věnovala Fakultě managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně třináct osobních počítačů, software pro správu počítačových systémů HP OpenView Management Suite Radia a právo na technickou podporu zdarma v pracovní dny po dobu jednoho roku.

Pomoc lékaře
Volitelnou pojistnou dobu a její automatické prodlužování či vysoké pojistné krytí na dobu, která je skutečně potřeba, přináší nové investiční životní pojištění Aviva EasyLife. Jeho součástí je i možnost mimořádných vkladů, volba investiční strategie a rozšíření pojistné ochrany výběrem ze šesti moderních připojištění. Jako doplněk Aviva životní pojišťovna klientům umožňuje zdarma využívat službu ELVIA Assitance, která nabízí odborné telefonické konzultace s lékařem 24 hodin denně.

Dobré vztahy se zákazníky
Česká spořitelna se stala podle hodnocení společnosti Gartner firmou, která má jedno z nejlepších řízení vztahů se zákazníky (CRM) v Evropě. Umístila se na prvním místě mezi finančními domy, v celkovém hodnocení skončila druhá z více než stovky firem, ucházejících se o vítězství. CRM evropských firem hodnotili experti z 37 zemí.

CIF24

Dominantní Vltava
Internetový obchod Vltava.cz dominoval v odpovědích zákazníků na otázku, se kterým obchodem mají nejlepší zkušenosti. Průzkum prováděla nezávislá agentura Gfk Praha v rámci studie Online Shopping 2005 a zúčastnila se jej zhruba tisícovka respondentů. Ze studie dále vyplynulo, že na internetu se nejvíce nakupovaly knihy, výpočetní technika a spotřební elektronika.

  • Našli jste v článku chybu?