Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

31. 3. 2006
Autor: Euro.cz

Krátce

Úspěšný prodejce
Společnost FileNet, přední poskytovatel řešení pro Enterprise Content a Business Process Management, vyhlásila nejúspěšnější partnery. Za Českou republiku, Slovensko a Maďarsko byla oceněna společnost AutoCont CZ, která měla loni největší tržby za prodej softwarových licencí FileNet.

Pro snazší orientaci
Novou verzi svých webových stránek spustila v průběhu března společnost PricewaterhouseCoopers Česká republika na adrese www.pwc.com/cz. Nová úprava je součástí celosvětového projektu grafické přeměny stránek, jehož cílem bylo zjednodušit orientaci při jejich použití, a to především zdůrazněním odkazů na služby a oborové specializace společnosti, vylepšit navigaci a aktualizovat jejich obsah.

MMF24

Padesátník seniorům
Každý klient České spořitelny, který v období od 1. dubna 2006 do 15. května 2006 zaplatí za služby nebo zboží platební kartou či dobije kredit mobilního telefonu v bankomatu, pomůže seniorům. Česká spořitelna totiž v uvedeném období odvede za každou karetní transakci ze svých zdrojů 50 haléřů Občanskému sdružení Život 90. Získané prostředky věnuje sdružení na provoz bezplatné telefonní linky pro seniory. Účelem linky je poskytnout pomoc seniorům, kteří se ocitnou v těžké životní situaci.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).