Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

30. 12. 2004
Autor: Euro.cz

Krátce

Zjevný originál
Nokia začala všechny nové baterie do mobilních telefonů označovat nálepkou s hologramem. To má spotřebitelům pomoci odlišit originální baterie Nokia od neznačkových padělků.

Ušetří na poplatcích
Česká spořitelna (ČS) zvýšila počet bezplatných výběrů z bankomatů ČS v balíčku Komplexní program z dosavadních tří na pět měsíčně. Cena balíčku přitom zůstává beze změny.

Rekordní desetiletka
Rodinný pivovar Bernard dosáhl loni rekordního výstavu piva za posledních deset let - více než 127 tisíc hektolitrů nepasterizovaného piva.

Software zdarma
Každý klient, který si do 30. dubna 2005 sjedná u České spořitelny bankovní program Profit získá zdarma o ekonomický software Abra G2 určený pro řízení malé firmy. Základní cena programu jinak činí 15 tisíc korun.

Sleva pro paneláky
Více než 2800 bytových družstev a sedm tisíc společenství vlastníků jednotek využívá program pro podporu rekonstrukce a revitalizace panelové výstavby v Česku, který spustila loni na podzim ČSOB spolu s Českomoravskou záruční a rozvojovou banku a Svazem českých a moravských bytových družstev. Program umožňuje získat účastníkům až tříčtvrtinovou slevu na poplatky spojené s poskytnutím účelového úvěru.

MMF24

Cena pro hoteliéra
Hoteliérem roku 2004 byl na pravidelné konferenci Národní federace hotelů a restaurací zvolen Klaus Pilz, regionální manažer rakouské skupiny Austria Hotels International.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).