Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

15. 10. 2004
Autor: Euro.cz

Krátce

Úvěr s garancí
Česká spořitelna začala nabízet podnikatelům a malým firmám Investiční úvěr 5 PLUS, který částečně zajištěn garancí Evropského investičního fondu. Schválení úvěru se splatností od tří do deseti let trvá pět dnů a žádat lze až o pět milionů korun.

Předvánoční
Od minulého pondělí až do konce listopadu poskytuje Poštovní spořitelna všechny spotřebitelské půjčky bez poplatku. Klienti tak mohou ušetřit až 3 500 korun. Pokud se ve stejném období zákazník rozhodne pořídit si Kreditku Poštovní spořitelny, získá její vedení v prvním roce zdarma a s tím tedy i úsporu 400 korun.

Stříbro ze Švédska
Světlý ležák Holba Premium získal stříbrnou medaili na Stockholmském festivalu piva a whisky, který patří mezi čtyři největší přehlídky piva na světě a každoročně přivítá více než 200 tisíc návštěvníků.

Odhad zdarma
GE Capital Bank nabízí všem zájemcům o hypotéku odhad ceny nemovitosti zdarma. Pokud požádají o hypotéku v období od 4. října 2004 a podepíší hypoteční smlouvu do 31. ledna 2005, proplatí GE Capital Bank doklad o ocenění nemovitosti.

CIF24

Zvýšená kvalifikace
Třicet zaměstnanců České správy sociálního zabezpečení (ČSSZ) složilo závěrečné zkoušky 2. ročníku specializačního kurzu Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. V rámci dvousemestrálního kurzu si doplňovali a obnovovali znalosti z oboru.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).