Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

6. 3. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce

ČSOB seniorům
Zaměstnanci pražského ústředí ČSOB věnovali do lednové sbírky na pomoc financování Domova Sue Ryder předměty a hračky v hodnotě 33 tisíc korun. Část předmětů putuje do sítě obchodů Dobré věci a některé byly předány přímo na lůžkové oddělení domova.

Hypernova dětem
Síť prodejen Hypernova a Hyper Albert věnovala dětským domovům moderní vybavení v podobě LCD televizorů, šicích strojů a videokamer. Maminky z Kolpingova domu pro matky s dětmi v Praze 8 převzaly do vlastnictví jeden automobil Mitsubishi Colt, druhý putoval do Dětského domova v Ostravě-Hrabové. Děti z dětského domova Charlotty Masarykové ve Zbraslavi dostaly ozdravný pobyt na Kanárských ostrovech.

CIF24

Certifikovaný Prazdroj
Po úspěšném absolvování nezávislého auditu obdrží Plzeňský Prazdroj od renomované společnosti DNV mezinárodní certifikáty na systém ochrany životního prostředí a bezpečnosti práce podle mezinárodně uznávaných norem ISO 14 001 a OHSAS 18 001 ve všech úsecích firmy. Prazdroj je jedinou českou pivovarnickou společností s mezinárodní certifikací této úrovně.

  • Našli jste v článku chybu?