Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

24. 7. 2007
Autor: Euro.cz

Krátké zprávy

CIF24

Leasing s nulovým navýšením

Jakýkoliv osobní nebo užitkový vůz Renault mohou během letních prázdnin koupit klienti značkové leasingové společnosti Renault Leasing CZ za stejnou cenu na leasing jako za hotové. Výhody leasingu bez navýšení platí při zaplacení třicetiprocentní nebo vyšší akontace. Splácení si klienti mohou rozložit na období od 36 do 84 měsíců. Společnost Renault Leasing CZ nabízí kompletní finanční služby pro značku Renault pod obchodním názvem Renault Finance.

Soutěž podnikatelů

Firmy a živnostníci mají ještě do konce července šanci přihlásit se do soutěží PX Firma roku 2007 a Makro Živnostník roku 2007. Zájemci o účast v soutěžích se mohou jednoduše a zdarma registrovat na webových stránkách www.firmaroku.cz a www.zivnostnikroku.cz. Do krajského finále každé ze soutěží postoupí deset vybraných podnikatelských subjektů. Zatímco v případě uchazečů o titul Firma roku 2007 bude rozhodovat odborná porota na základě objektivních kritérií, u kandidátů na titul Živnostník roku půjde zejména o originální podnikatelský příběh. Vítězové obou kategorií budou reprezentovat svůj kraj v celostátním finále, které proběhne 15. listopadu v Praze.

Notebook pro každé dítě

Společnost Intel a organizace OLPC (One Laptop per Child) se dohodly na spolupráci při zpřístupňování výhod plynoucích z využívání technologií v zemích rozvojového světa a koordinaci svých příslušných programů. Oba subjekty budou analyzovat možnosti spolupráce v oblasti techniky a učebního obsahu. Intel v současné době investuje do podpory vzdělání ve více než 50 zemích světa přes sto milionů dolarů ročně.

  • Našli jste v článku chybu?