Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

5. 8. 2005
Autor: Euro.cz

Krátce

Privátní trend
Letecká společnost ABS Jets uvedla do provozu čtvrté letadlo určené pro privátní lety - proudový stroj Cessna 550, Citation Bravo kategorie „light business jet“ pro sedm cestujících. „Zájem klientů o privátní lety výrazně roste,“ konstatoval ředitel společnosti Marián Jančařík.

Po sto letech ještě žije
Nigérie se stala pětašedesátým exportním trhem společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH. Hlavním produktem pro Nigérii je historicky nejúspěšnější tužka s obchodím označením 1500 s více než stoletou tradicí. Součástí dodávky je ovšem také umělecký a hobby sortiment společnosti.

EBF24

Přijedou cestovatelé i tuneláři
Česká republika získala pořadatelství dvou prestižních kongresových akcí: prvního ročníku kongresu ASTA – International Destination Expo (ASTA je americká asociace cestovních kanceláří) v roce 2006 a kongresu ITA/AITES - Mezinárodní asociace tunelářů v roce 2007.

Jak se stát ředitelem
Internetovou on-line hru Život úředníka spustila na svých internetových stránkách (www.postovnisporitelna.cz) Poštovní spořitelna. Život úředníka je koncipován jako seriál her, v němž hráč prochází jednotlivými rolemi v bance – od pracovníka pobočky, přes pracovníka bezpečnosti, pracovníka v pokladně, asistenta ředitele až po ředitele. V současnosti je na webu k dispozici první díl seriálu – Pracovník pobočky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).