Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

17. 6. 2005
Autor: Euro.cz

Krátce

Solární alternativa
PRAHA (dak) - Největší pražskou fotovoltaickou elektrárnu o výkonu 20 kWp vybudovala Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy na střeše své budovy v Praze 8. Projekt, který podpořil Státní fond životního prostředí, je součástí mezinárodního projektu EU „PV Enlargement“ (v ČR jej koordinuje firma Solartec).

Fond pro lepší svět
PRAHA (dak) - Společnost T-Mobile zřídila v Praze kancelář, která bude mít na starost oblast Corporate Social Responsibility (CSR) čili aktivity v oblasti společenské odpovědnosti firmy pro celou skupinu. Centrum má za úkol vypracovat novou strategii CSR a posléze koordinovat její zavádění v devíti zemích, v nichž T-Mobile působí. Prvním počinem je vypsání dobročinných grantů ve spolupráci s partnery z neziskového sektoru ve výši bezmála dva a půl milionu korun.

WT100

Jedničkou počtvrté
PRAHA (dak) - Za vedoucí světovou značku v oboru komerčních realit byla na základě průzkumu vedeného společností The Lipsey Company počtvrté za sebou zvolena CB Richard Ellis. Druhá skončila společnost Cushman & Wakefield, třetí Colliers International. Průzkum, na němž se podílelo přibližně 20 tisíc realitních odborníků, zjišťuje, jak jsou jednotlivé značky vnímány.

Procesy pod dohledem
PRAHA (dak) – Společnost Obal Centrum si pro podporu svých klíčových podnikových procesů vybrala mezinárodní řešení SAP Business One. Implementaci provede firma Versino CZ, která je autorizovaným partnerem společnosti SAP v oblasti řešení SAP Business One.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).