Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

25. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Krátce

Vybrali si Olomouc
Logistická společnost Schneider Logistics uvedla minulý týden do provozu nové evropské centrum zákaznické podpory a účetních služeb, které sídlí v Olomouci a kde postupně vznikne více než tři sta nových pracovních příležitostí pro kvalifikované pracovníky.

Žena gentlemanem
Historicky první ženou, jež obdržela titul Gentleman silnic, udělovaný Českou pojišťovnou ve spolupráci s Policií České republiky, se stala berounská lékařka Martina Kordová. Kordová cenu získala za záchranu života cyklisty, kterého 21. července loňského roku srazil bezohledný řidič, jenž z místa nehody ujel.

WT100

Ochrana navíc zdarma
Držitelé karet CCS mohou zdarma využívat rozšířené právní ochrany od pojišťovny D.A.S. - kromě právní ochrany související s provozem vozidla jim je nyní k dispozici rovněž právní ochrana při řešení problémů běžného rodinného života na území České republiky. Jedná se například o náhradu škody v případě ublížení na zdraví, nevrácení půjčky, nesplnění termínu smlouvy, odmítnutí oprávněné reklamace a dalších případech.

Tsunami karty jdou na odbyt
Od začátku března ČSOB vydala klientům již 4500 platebních karet Visa Classic ze speciální emise Thailand. Banka těchto karet nechala vyrobit patnáct tisíc kusů a za každou z nich věnovala dvacet korun z ročního poplatku nadaci Kapka naděje. Celkem šlo o 300 tisíc korun, které banka nadaci předala již v únoru.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).