Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

4. 2. 2005
Autor: Euro.cz

Krátce

Pro všechny mobily
Internetové bankovnictví Internet Banka společnosti Banky GE Money Bank od 1. února jako první umožnilo všem svým klientům dobíjet kredit mobilních telefonů všech tří operátorů.

Duhové stamiliony
Nadace Duhová energie založená společností ČEZ rozdělí letos stejně jako loni 150 milionů korun na projekty pro děti a mládež a na pomoc hendikepovaným. Mělo by se jednat zejména o projekty Duhová auta, Duhové dílny a Duhová hřiště a rovněž řadu regionálních projektů.

MMF24

První sloup
Koncem ledna vztyčili montéři první stožáry v rámci výstavby rádiového komunikačního systému GSM-R, který pro Správu železniční dopravní cesty provádí Kapsch Telecom. Po dokončení projektu se Česko stane první zemí ve střední a východní Evropě, která bude mít na železnici instalován tento moderní rádiový systém.

Osobnosti do nemocnice
Goodyear Dunlop Tires Czech se v roce 2005 stává partnerem Klubu interaktivního domu (KID), který se stará především o psychiku a rekonvalescenci dětí hospitalizovaných na Klinice dětské hematologie a onkologie pražské motolské nemocnice. Goodyear věnoval částku sto tisíc korun, která je určena na zajišťování programu KID, v rámci kterého jsou do nemocnice zvány známé osobnosti, loni to byl Lance Armstrong či Pavel Nedvěd.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).