Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

17. 12. 2004
Autor: Euro.cz

Krátce

Operativní reakce
Komerční banka připravila speciální nabídku, která doplňuje státem poskytovaný úvěr pro mladé rodiny. Peníze získané prostřednictvím této státní půjčky bude možné kombinovat se zvýhodněným hypotečním úvěrem KB. Příjemci státní půjčky získají od KB rovněž zdarma roční pojištění zastavené nemovitosti, a ušetří tak v průměru více než tři tisíce korun.

Mucha i Marold
V prostorách Galerie České pojišťovny byla zahájena výstava „Nesnesitelný půvab buržoazie“, na které lze vidět obrazy českých malířů konce 19. století, jako jsou Václav Brožík, Maxmilián Pirner, Luděk Marold, Alfons Mucha, Václav Sochor, Beneš Knüpfer, Viktor Oliva, Gabriel Max, Jan Dědina, Jakub Schikaneder. Výstava ze sbírek ČP potrvá do 14. ledna.

WT100

Ušetří patnác tisíc
Malé a střední firmy, které se rozhodnou otevřít do konce ledna 2005 u Citibank účet spadající do kategorie CitiBusiness, mohou ušetřit patnáct tisíc korun. Do této částky jim banka bude dotovat poplatky za vybraný balíček služeb. Balíčky tak lze získat zdarma zhruba na dobu pěti až deseti měsíců podle jejich ceny. Zvýhodněná nabídka se týká i úvěrů.

Vsadili na Google
Od minulého týdne je portál společnosti Tiscali Česká republika www.tiscali.cz podporován mezinárodním vyhledávačem Google.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).