Menu Zavřít

Pozvánky 24

8. 6. 2012
Autor: Euro.cz

OD 11. ČERVNA

14. ročník projektu Rhodos Cena Rhodos – firemní image představuje od roku 1997 prestižní uznání vynikající pověsti společností a institucí působících v České republice. Udělování této ceny bylo vždy založeno na zkušenostech a názorech reprezentativního uskupení českých i zahraničních top manažerů na úrovni CEO. Od 11. června soutěž startuje pod záštitou ministra průmyslu a obchodu ČR Martina Kuby a radní hl. m. Prahy Aleksandry Udženije. Žebříček firem s nejpůsobivější imagí bude sestaven na základě hodnocení rozsáhlého a reprezentativního panelu expertů, jehož činnost začíná 11. června a potrvá přibližně čtyři týdny. Manažeři, kteří přijali nabídku k účasti v hodnoticím panelu, budou posuzovat image firem v deseti kategoriích.

12. ČERVNA, OD 19 HODIN

Freddy Cole v Národním divadle V historické budově Národního divadla vystoupí 12. června vynikající americký jazzový zpěvák Freddy Cole se svým kvartetem v rámci série koncertů Jazz v Opeře. V atmosféře Národního divadla tak opět dojde k souznění podmaňujícího prostoru s jedinečným hudebním zážitkem. Zpěv Freddyho Colea se dá charakterizovat jako zdvořilý, elegantní, impozantní a artikulovaný a patří mezi nejrespektovanější v jazzu; jeho styl je blízko stylu Franka Sinatry nebo Billie Holidaye.

OD 15. DO 16. ČERVNA

Prodejní výstava současných umělců nové generace Během dnů otevřených dveří developerské společnosti JRD mají zájemci možnost zhlédnout výstavu současné generace umělců zastoupenou Jakubem Špaňhelem a Petrem Pastrňákem, kde bude možné i vystavované obrazy zakoupit. Otevřený a prosvětlený prostor nově dostavěné luxusní nízkoenergetické bytové Vily Augustus, která získala prestižní ocenění Projekt roku 2011, nabízí ideální výstavní prostor s neuvěřitelným výhledem. Výstava bude zážitkem nejen pro milovníky umění, ale i pro ty, kteří se zajímají o moderní technologie v oblasti ekologického bydlení.

WT100

OD 15. ČERVNA DO 8. ČERVENCE

Smetanova výtvarná Litomyšl Dosud největší výstavu obrazů Julia Mařáka, významného českého krajináře, kreslíře a grafika druhé poloviny 19. století, představí letos Smetanova výtvarná Litomyšl. Známá výtvarná akce doprovázející tamější Mezinárodní operní festival nabídne Mařákovo dílo hned na třech výstavách. Ta největší, Julius Mařák na zámku v Litomyšli, se uskuteční od 15. června do 8. července. Velkorysou prezentaci díla malíře přírodních krás, který se v Litomyšli před 180 lety narodil, umožnil Bohemian Heritage Fund (BHF), nadační fond zaměřený na ochranu a rozvoj českého kulturního dědictví.

OD 16. ČERVNA DO 17. ČERVNA

Respect Festival v Praze Patnáctý ročník Respect festivalu, největší české přehlídky world music, představí na pražské Štvanici sérii objevů i umělců první velikosti. Během dvou energií nabitých koncertů se vystřídá řada umělců z Afriky, Asie i Evropy, z nichž většina u nás koncertuje poprvé. Jedním z hlavních cílů festivalu Respect, jehož vizuální kampaň i v letošním roce doprovází slogan Hudba dělá člověka!, je nabídnout možnost poznání odlišných hudebních tradic a směrů.

  • Našli jste v článku chybu?