Menu Zavřít

Pozvánky 30

28. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Společnost

OD 1. ČERVENCE DO 31. SRPNA

Výstava Skutečná pomoc Humanitární organizace Člověk v tísni ve spolupráci s Letištěm Praha zahájila ve spojovacím objektu mezi oběma terminály výstavu s názvem Skutečná pomoc. Je složena z dvaceti panelů s fotografiemi dokumentujícími humanitární a rozvojovou pomoc, kterou Člověk v tísni poskytuje potřebným lidem po celém světě. Naleznete zde například fotografie ze škol, které společnost nově vybudovala, čímž pomohla zlepšit podmínky vzdělání pro mnoho dětí. Organizace se také snaží zlepšovat podmínky ve zdravotních centrech, vybavuje je základními porodními nástroji, zavádí pitnou vodu a zároveň poskytuje podrobná školení, jak s darovanými nástroji pracovat.

OD 15. ČERVENCE DO 5. SRPNA

Vladimír Faktor: Výstava obrazů, grafik a soch
Galerie La Femme vystavuje obrazy, grafiky a sochy Vladimíra Faktora, který originálním způsobem spojuje promyšlený výtvarný koncept s poetickou imaginací. Námětem jeho obrazů jsou figury mužů a žen, obemknuté rozvinutými horizonty plujících krajin, které vytvářejí další udivující tajemné obrazy lidské duše. Jeho sochy a objekty se mimo jiné stávají součástí realizovaných staveb a lze je spatřit například na pražském Vyšehradě.

OD 28. ČERVENCE DO 31. ČERVENCE

LET’S DANCE 2011
Mezinárodní taneční Let’s Dance Prague International Festival je jedním z největších svého druhu ve střední Evropě. Svým návštěvníkům nabízí v centru Prahy čtyři dny plné tanečních seminářů různých tanečních stylů a pokročilostí pod vedením zahraničních i tuzemských tanečních mistrů. Velmi sledovanou je páteční mezinárodní soutěž profesionálních tanečnic a skupin v orientálním tanci a sobotní Gala Oriental show.

OD 29. ČERVENCE DO 30. ČERVENCE

HIGH JUMP 2011
V hříměždickém lomu nedaleko Příbrami proběhne 12. ročník otevřeného mistrovství republiky ve skocích do vody. Adrenalinový sportovní zážitek, plejáda známých kapel, řada doprovodných aktivit a individuální kempingová zábava v krásném žulovém lomu – to je barvitý program již tradičního Highjumpu, který tak vyniká mezi ostatními prázdninovými událostmi. Letošní ročník navíc ovládne světové reggae v podání Christophera McFarlanea. Denní program nabízí profesionální exhibici a soutěž v extrémních skocích do vody z 12- a 16metrové věže a pětimetrové houpačky.

ebf - tip - debata

OD 30. ČERVENCE DO 31. ČERVENCE

Čarodějnický kongres
Již osmým rokem se na hradě Kost koná čarodějnický kongres. Je určen především milovníkům tajemna, léčitelství a esoteriky. Přítomni budou přední léčitelé, astrologové, numerologové, věštci a odborníci z oblasti esoteriky. Je zde také možné zakoupit léčivé obrazy, kameny, mandaly, produkty zdravé výživy a zajímavé věcičky pro radost. Kongres je kromě toho doplněn otevřenými dílnami a speciálním programem pro zábavu celé rodiny. Návštěvníci budou mít po zakoupení vstupenky možnost volně nahlédnout do všech zpřístupněných prostor hradu, kde jim budou k dispozici průvodci hradu, kteří jim na požádání podají informace o jeho historii.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).