Menu Zavřít

PPF koupila v londýnském finančním centru kanceláře za 3,4 miliardy korun

5. 6. 2018
Autor: group.canarywharf.com

Skupina PPF koupila kancelářskou budovu v londýnském finančním centru Canary Wharf, údajně za několik miliard korun. PPF cenu nechtěla komentovat. Britský realitní web CoStar bez uvedení zdroje napsal, že PPF zaplatila 115 milionů liber (v přepočtu asi 3,38 miliardy korun).

„Můžeme potvrdit, že společnost PPF Real Estate Holding získala do svého portfolia londýnskou kancelářskou budovu Westferry Circus o celkové rozloze 20.400 metrů čtverečních,“ řekla webu E15.cz mluvčí PPF Zuzana Migdalová. Budovu PPF koupila od mezinárodní realitní firmy Hines, sídlící v USA. Obě strany se podle Migdalové dohodly, že podrobnosti transakce nebudou uveřejňovat.

Čtvrť Canary Wharf je jedním z hlavních britských finančních center. Sídlí v ní nadnárodní investiční a bankovní společnosti jako třeba J. P. Morgan, HSBC, Barclays nebo Citigroup.

PPF
Skupina PPF investuje do řady odvětví od bankovnictví a finančních služeb přes telekomunikace, pojišťovnictví, nemovitosti, zemědělství až po biotechnologie. Působí v Evropě, Rusku, Asii a USA. V Česku vedle akvizice v telekomunikacích působí PPF v bankovnictví a finančních službách, v realitách či biotechnologiích.

Ve stopách Kellnera: do asijského dobrodružství se pouští další firmy

 ilustrační foto

MMF24

Čtěte také:

Skupině PPF klesl loni čistý zisk o 9,1 miliardy, na vině jsou jednorázové operace

Odkazuji ti podnik, dítě moje aneb Předávání firem v Česku

Home Credit loni zvýšil zisk o pětinu. Dařilo se mu na východě

Kellner věří Culture Tripu. PPF masivně investuje do londýnského startupu

Kellnerova PPF dál nakupuje. Získala 29,4 procenta v ČD - Telematika

 ilustrační foto


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).