Menu Zavřít

Právní posily

22. 1. 2008
Autor: Euro.cz

Weinhold Legal

Advokátní kancelář Weinhold Legal rozšířila tým právních expertů o Dana Loukotu (35), Sabinu Dobešovou (29) a Jitku Součkovou (33). Mezi více než 45 právními profesionály je tak nyní 28 kvalifikovaných advokátů. Loukota (35) se zaměřuje na forenzní agendu a stal se členem skupiny pro Soudní spory a rozhodčí řízení. Před nástupem do Weinhold Legal byl partnerem advokátní kanceláře Marek & Loukota. Absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy studoval také na Hebrejské univerzitě v Jeruzalémě. Hovoří anglicky a hebrejsky. Ve volném čase se věnuje turistice, lyžování a literatuře.
Dobešová působí zejména ve skupině pro německy hovořící klientelu. Před příchodem do firmy získala zkušenosti při spolupráci s německou advokátní kanceláří sídlící v Berlíně a v předchozí praxi působila v předních českých advokátních kancelářích. Dobešová absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity a LL.M. studium na Humboldtově univerzitě v Berlíně. Hovoří německy a anglicky. Mezi její záliby patří tanec, sport a cestování.
Součková se zaměřuje na právo obchodní, bankovní a finančních institucí. Bude působit hlavně ve skupině pro Bankovnictví & Finance a skupině pro německy hovořící klientelu. Do Weinhold Legal přišla z investiční společnosti skupiny Société Générale v České republice. Je absolventkou Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a Právnické fakulty Univerzity v Kolíně nad Rýnem. Hovoří plynně anglicky a německy a na konverzační úrovni francouzsky a rusky. Mezi její záliby patří kultura, sport, cestování a enologie.

  • Našli jste v článku chybu?