Menu Zavřít

Pražská premiéra

6. 3. 2009
Autor: Euro.cz

Sheraton

Nabídka pětihvězdičkového ubytování v Praze se rozšířila o hotel Sheraton, který se nachází v Žitné ulici. Hotel patří do skupiny Starwood Hotels & Resorts Worldwide. Sheraton Prague Charles Square je umístěn v komplexu čtyř budov z 19. století, jejichž rekonstrukce trvala 21 měsíců. Generálním ředitelem se stal Christoph Knichel, který do Prahy přešel ze stejného postu ve Frankfurtu nad Mohanem.
Hotel má 160 pokojů a apartmá. Jeho součástí jsou také dva konferenční sály, fitnesscentrum a lázně s vířivkou i saunou. Mezi nově nabízené služby bude patřit originální nabídka jídel a nápojů, interaktivní stoly Microsoft Surface, prostory pro menší obchodní jednání, masážní křesla Panasonic a další.
Starwood Hotels & Resorts Worldwide je jedním z největších hotelových řetězců na světě. Vlastní přibližně 900 luxusních hotelů ve více než stovce zemí. Na základě exkluzivní smlouvy bude Sheraton první, jenž v Praze nabídne aplikaci Microsoft Surface, IT produkt, jenž umožňuje dotykovou interakci s digitálním obsahem. Ve vybraných hotelech Sheraton v USA byl zaveden v loňském roce.

*

TABULKA
Fakta o skupině Starwood**
Vznik: 1969
Sídlo: White Plains, stát New York
Počet zaměsnanců: 155 000 (k 31.12.2008)
Příjmy: 1,535 miliardy dolarů (2008)

CIF24

Více na: http://www.starwoodhotels.com/

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).