Menu Zavřít

Pražský ho(s)tel, který změní zažité představy

7. 10. 2019
Autor: Euro.cz

Že to tady funguje jinak, poznáte dřív, než se vůbec stačíte ubytovat. Už prostor recepce dává najevo odvahu výraznými, řekněme, dekoracemi. Na stěně tu visí nejen obrazy, ale i auto. Protože se tu nebojí technologií, setkáte se s projekcemi na stěnách, na 3D tiskárně si můžete vytisknout suvenýr.

Tak funguje hotel kombinovaný s butikovým hostelem ve Washingtonově ulici, tedy asi 50 kroků od pražského Hlavního nádraží. Veselý je tu i design interiérů. Například stěny pokojů zdobí opravdu nepřehlédnutelný plán trasy pražského metra. Stačí si ho tedy vyfotit a jako cizinec už se přes den v Praze neztratíte.

V Meet Me 23 si můžete vybrat, zda vám stačí jen postel v jednom z větších pokojů, zda chcete pokoj jen pro sebe či pro dva, ale v podkroví je také střešní apartmán, kde budete mít dostatek soukromí, prostoru a třeba i vlastní kuchyni.

V hostelu také probíhají výstavy současného umění a jeho součástí je stylová pivnice Meat Beer otevřená od brzkého rána do pozdních večerních hodin. Nechodí se sem však jen ochutnávat nejlepší česká piva; v nabídce najdete teplá jídla inspirovaná odlehčenou českou klasikou i moderní mezinárodní kuchyní.

WT100

Kromě toho tu nabízejí zážitek ve vlastní únikové hře, taneční nebo fotografický workshop, procházku po Praze s fotografem nebo dokonce ponocným. Jde tedy o opravdu netradiční způsob, jak poznávat Prahu, ale přitom velmi příjemný, cool a autentický. Mladí turisté odkudkoli si musí toto místo jistojistě zamilovat.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).