Menu Zavřít

Před vstupem ne

21. 8. 2003
Autor: Euro.cz

Outlet Freeport

EBF24

PRAHA (flp) - Nad otevřením nákupního centra outlet Freeport u hraničního přechodu Hatě visí další otazníky. Jeden z dodavatelů, který by měl v outletu prodávat značkové zboží, týdeníku EURO sdělil, že má zprávy o výrazném zpoždění výstavby úrovňové křižovatky. Ta by měla usnadnit přístup rakouským zákazníkům. Budoucí dodavatel tvrdí, že z rakouské strany nebude vyřešený přístup k nákupnímu středisku dříve, než Česká republika vstoupí do Evropské unie. Právě Rakušané by měli utratit v novém nákupním středisku nejvíce peněz.
Otevření komplexu plánuje britský investor na září a možnost, že by se dopravní situace nestihla do zahájení provozu vyřešit, vedení Freeportu nepřipouští (EURO 31/2003).
Nákupní outlet by měl zahrnovat přes 25 tisíc metrů čtverečních komerčních ploch s více než 70 obchody, restauracemi, kavárnami a parkovištěm pro tisíc aut. Centrum bude nabízet výrobky známých značek o 30 až 50 procent levněji. Většinou však půjde o zboží z předchozí sezony, kterého se výrobci potřebují bez velké publicity zbavit.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).