Menu Zavřít

Překvapivé rozuzlení

30. 9. 2005
Autor: Euro.cz

Závěrečné klání

MMF24

Šestý a závěrečný turnaj GTS Novera CEO golf tour 2005 přinesl překvapivé rozuzlení v dlouhodobých soutěžích. V hlavní kategorii jasně dominoval Luboš Píš před Petrem Hrůzou a Janem Chvojkou. Ve druhé kategorii zvítězil Petr Svěcený a o druhé a třetí místo se podělili Olga Kalabová a Tomáš Kuneš.
Lze konstatovat, že na celkové vítězství v hlavní kategorii stačil pouze průměrný výsledek a mezi dvanácti kandidáty se překvapivě prosadil Pavel Matějka. Druhé místo obsadil Petr Veselý a třetí místo uhájil Petr Němeček.
V kategorii „na rány“ a „stableford“ si vítězství pohlídali Lukáš Braun a Jaroslav Vavřina. V týmové soutěži prvenství udrželi zástupci Victoria Security Printing před mocně dotahujícím týmem Prague City Apartments, na třetím místě skončil tým GTS Novera.
„Jsme rádi, že se tento rok GTS Novera CEO golf tour podařil, gratulujeme vítězům a těšíme se na příští dva roky, kdy GTS Novera bude pokračovat jako generální partner CEO golf tour,“ uzavírá Tereza Vránková, marketingová ředitelka GTS Novera.
Celkové výsledky na www.czechgolfproduction.cz.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).