Menu Zavřít

Přestup ke konkurenci

13. 3. 2002
Autor: Euro.cz

Jiří Teichmann

CIF24

PRAHA (tpk) - Po šesti letech působení v pražské pobočce firmy PricewaterhouseCoopers přichází do české kanceláře mezinárodní auditorské společnosti Ernst & Young Jiří Teichmann (36), a to na pozici daňového senior manažera. V PricewaterhouseCoopers byl manažerem v oddělení daní se specializací na telekomunikace a e-business.
Teichmann je absolventem oboru matematická kybernetika na pražské Univerzitě Karlově. První zkušenosti s finančním řízením získal ve společnosti Invelt Plzeň, která se soustřeďuje na oblast energetiky a zastupuje například BMW. Pracoval v ní v letech 1992 až 1995 na postu ekonomického ředitele.
V roce 1995 se stal členem komory daňových poradců a zároveň byl od té doby zaměstnancem společnosti PricewaterhouseCoopers, v níž od roku 1998 povýšil na pozici daňového manažera. Jiří Teichmann se zaměřuje na poradenství v oblasti daně z příjmů právnických osob, která úzce souvisí s účetními problémy. Kromě české daňové a účetní problematiky se zajímá také o otázky mezinárodního zdanění.
Ve volném čase se s oblibou věnuje plavání či cyklistice a rád poslouchá hudbu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).