Menu Zavřít

Přestupy

22. 8. 2016
Autor: Euro.cz

EY Luboš Prchal • partner Luboš Prchal (35) vede tým EY pro řízení rizik v oblasti finančních služeb zaměřený zejména na modelování úvěrových rizik, modelů kapitálové přiměřenosti, stresové testování a na příslušné regulatorní otázky. Soustředí se také na data analytics - služby související se sběrem, zpracováním a vizualizací komplexních dat, a to jak v online režimu, tak pro účely jednorázových analýz. Luboš Prchal zároveň řídí unikátní tým odborníků, tzv. quantitative hub, sídlící vPraze, který již déle než tři roky poskytuje služby v oblasti vývoje a validace kvantitativních modelů finančních rizik největším světovým bankám. Ve společnosti EY Luboš Prchal pracuje od roku 2007. Má rozsáhlé znalosti z oblasti statistiky a kvantitativních metod v řízení finančních rizik.

České aerolinie Tomáš Brejcha • ředitel marketingu

Novým ředitelem marketingu Českých aerolinií se stal Tomáš Brejcha (41). Bude odpovědný za veškerou marketingovou komunikaci, včetně online prezentace ČSA. Tomáš Brejcha přichází do Českých aerolinií z cestovní kanceláře Čedok, ve které od roku 2004 pracoval jako ředitel marketingu. Od roku 2008 současně zastával i pozici ředitele marketingu a komunikace v investiční skupině Odien Group, majoritního akcionáře Čedoku. Pro nejstarší cestovní kancelář v ČR začal pracovat v roce 2002 jako marketingový manažer a tiskový mluvčí. Tomáš Brejcha vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, Fakultu podnikohospodářskou. Mezi jeho hobby patří cestování, jogging a historie.

Cushman & Wakefield Šárka Vondrová • associate Michaela Le Poidevin • associate Šárka Vondrová a Michaela Le Poidevin byly povýšeny do pozice associate ve společnosti Cushman & Wakefield. Dosažení úrovně associate je prvním krokem

ke jmenování partnerem firmy. Šárka Vondrová je zodpovědná za veškeré finanční a administrativní úkony poskytované klientům v souvislosti se správou nemovitostí včetně nastavení a koordinace administrativních služeb, fakturace, výběru nájemného a poplatků za služby a platby dodavatelských faktur. Šárka Vondrová absolvovala VŠE v Praze se zaměřením na zahraniční obchod. Hned po ukončení studia v roce 1996 nastoupila do firmy Cushman & Wakefield. Jejím největším koníčkem je její rodina a dále bowling a cestování.

Michaela Le Poidevin začala pro společnost Cushman & Wakefield v Praze pracovat v září 2004 v pozici oceňovatelky nemovitostí. V roce 2006 se přesunula do týmu v londýnské centrále. O deset let později se vrátila do pražské kanceláře jako seniorní oceňovatelka a manažerka týmu oceňování nemovitostních fondů. Le Poidevin vlastní z roku 2012 titul MSc. z Kingston University. Zároveň je registrovanou oceňovatelkou RICS a členkou RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Ve volném čase se ráda věnuje své rodině, běhání a józe.

Expense Reduction Analysts Tomáš Kopecký • partner

Čerstvým partnerem sítě poradců Expense Reduction Analysts se stal Tomáš Kopecký (31). Jde o zkušeného odborníka se znalostí evropského trhu s energiemi. Tomáš Kopecký je jednatelem a vlastníkem firmy 2K Energy, která se zabývá úsporami energií v domácnostech i firemních objektech, poradenstvím v oboru dotací, projekční činností a výrobou ekologických paliv. V segmentu energií ale podniká

Tomáš je absolventem Fakulty elektrotechnické Českého vysokého učení technického, oboru ekonomika a energetika. Mluví anglicky, německy a částečně i francouzsky. Je také majitelem a autorem několika technologických patentů a užitných vzorů týkajících se energetických úspor.

K2 Group Martin Kozák • ředitel Martin Štolfa • výkonný ředitel

K2 Group, skupina firem, kterou tvoří společnosti K2 Moto, Motopoint a K2 Industry, oznámila personální posily v manažerském týmu. Do pozice ředitele společnosti K2 Industry přichází Martin Kozák (33). V rámci své pracovní kariéry působil především ve vedoucích obchodních pozicích u společností Renault Amos Otava, Gondola Garant nebo Opel Emil Frey. Martin Kozák je ženatý, má ročního syna a v brzké době očekává další přírůstek do rodiny, a proto je jeho koníčkem nyní hlavně rodina. Novým výkonným ředitelem společnosti K2 Moto byl jmenován Martin Štolfa. Posledních 15 let pracoval v pozici regionálního ředitele pro společnost Mountfield, kde měl na starost budování a rozvoj prodejní sítě. Martin Štolfa je ženatý, má jedno již dospělé dítě a ve volném čase se aktivně věnuje sportu a samozřejmě motocyklům. Sám je aktivním motorkářem, procestoval celou Evropu a již plánuje další poznávací cesty na motocyklu po celém světě.

MMF24

T. S. BOHEMIA Petr Schrom • výkonný ředitel

Novým výkonným ředitelem internetového prodejce počítačů, spotřební elektroniky a jízdních kol T. S. Bohemia byl jmenován pan Petr Schrom. V této funkci bude řídit a koordinovat všechny činnosti společnosti v České republice a na Slovensku. Petr Schrom má rozsáhlé manažerské zkušenosti nejen z e-tailu, ale též z distribuční oblasti IT a elektra. Ve firmě T. S. Bohemia před sedmi lety ve funkci výkonného ředitele úspěšně provedl transformaci firmy ze subdistributora IT na tehdy druhý největší e-tail spotřební elektroniky v ČR. Více než deset let také pracoval u největšího distributora IT v ČR eD' system Czech v pozici obchodního a marketingového ředitele. Studoval BBA na Newport University a MBA na Business School Nederland.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).