Menu Zavřít

Přestupy

23. 7. 2018
Autor: Euro.cz

Schneider Electric Ida Ročňáková • ředitelka pro lidské zdroje Společnost Schneider Electric má novou ředitelku lidských zdrojů pro Českou republiku.

Ida Ročňáková bude ve své pozici zodpovědná za všechny HR procesy a rozvoj organizační kultury. Ida Ročňáková přichází do Schneider Electric ze společnosti Kone, kde pracovala v pozici lidských zdrojů pro Česko a Slovenskou republiku. Během své profesní kariéry zastávala seniorní role v různých segmentech, například v retailu, bankovnictví nebo IT, a to zejména se zodpovědností za vybrané země střední a východní Evropy. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze se zaměřením na podnikovou ekonomiku. Mezi její záliby patří jízda na koni, italská kuchyně, cestování a cyklistika.

T. E

Jiří Hovorka • vedoucí pro development Marek Makový • vedoucí obchodního oddělení

Developerská a stavební skupina T. E rozšířila své řady o nové zaměstnance.

Obsadila vedoucí pozice obchodního oddělení a developmentu. Do pozice vedoucího pro development přijala Jiřího Hovorku a novým vedoucím obchodního oddělení se stal Marek Makový. Jiří Hovorka bude mít starost zejména management přípravy rezidenčních i polyfunkčních projektů, plánování, spolupráci s architekty či komunikaci s úřady místní samosprávy a státní správy. Do skupiny T. E přichází z firmy DBD Group Development, kde mimo jiné získal zkušenosti s rezidenčním trhem a přípravou projektů ve Spojených státech. V nové pozici využije i manažerské schopnosti ze svého dlouholetého působení na vedoucích postech ve společnosti Vodafone.

Jiří Hovorka absolvoval University of Northern Virginia v USA, kde získal titul MBA. Pozici vedoucího obchodního oddělení skupiny T. E nově zastává Marek Makový. Mezi jeho hlavní úkoly patří příprava prodejní strategie jednotlivých projektů, řízení a rozvoj obchodního týmu, komunikace s klíčovými zákazníky a v neposlední řadě také vyhledávání obchodních příležitostí. Na novém postu tak zúročí své dlouholeté manažerské zkušenosti z řady developerských společností působících na českém trhu, jako je například Crestyl Real Estate, Moravská stavební či Central Group. Vystudoval Univerzitu Jana Amose Komenského v Praze.

ERA

Jiří Kunz • partner

Novým partnerem poradenské sítě Expense Reduction Analysts se stal Jiří Kunz. V oboru logistiky pracuje už třiadvacet let. Jiří Kunz je spoluvlastníkem společnosti CSI Logistics, která se zabývá konzultační činností v logistice, přímou operativní spoluprací s klientem, procesními změnami v logistice a implementací změn v procesu. Za sebou má bohaté zkušenosti ze supervizorských a manažerských pozic v mnoha nadnárodních společnostech. Jiří absolvoval četné logistické stáže v zahraničí, pracoval v Německu, v Nizozemsku, na Slovensku a v Guinea-Bissau. Je držitelem certifikátu ICV Logistika v praxi - supply chain a v minulosti vystudoval strojní průmyslovku. Kromě práce a lektorské činnosti se ve volném čase rád zabývá hláškami z českých filmů a vojenskou historií druhé světové války. Mluví plynule anglicky.

CBRE

Jan Janáček • associate director

Společnost CBRE posílila svůj tým Retail Agency. Do pozice associate director v retailu nastoupil Jan Janáček, který bude mít nově na starost pronájmy retailových ploch na bázi brokerage, kde se zaměří výhradně na neexkluzivní mandáty obchodních center a retail parků v České republice. Jan Janáček pracoval 11 let v oblasti retailu a B2B, kde v rámci rozličných módních a sportovních značek zastával pozice business development manager, country manager nebo sales director. Volný čas Jan dělí mezi rodinu, starost o zahradu a sport - hokej, běh a silniční cyklistiku.

SÚKL

Irena Storová • ředitelka

-rr-J

Novou ředitelkou Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL) byla jmenována Irena Storová. Ve své funkci se má zaměřit hlavně na eRecept a na přílišnou délku správních řízení u inovativních léčivých přípravků.

Storová ústav dočasně vedla od loňského prosince, kdy rezignoval tehdejší ředitel Zdeněk Blahut. Storová v minulosti pracovala například v odboru farmacie ministerstva, od roku 2014 je v SÚKL. Je členkou České lékárnické komory a České farmaceutické společnosti při České lékařské společnosti J. E. Purkyně. Narodila se v Třebíči a vystudovala Farmaceutickou fakultu Univerzity Komenského v Bratislavě. V roce 2003 získala specializovanou způsobilost lékárenství I. stupně, letos dokončila Advance Healthcare Management Institute v Praze a získala titul MHA.

Raiffeisenbank

Vladimír Matouš • člen představenstva

Od 1. července se novým členem představenstva Raiffeisenbank stal Vladimír Matouš, který je odpovědný za oblast řízení IT. Ve funkci nahradil Milana Haina, který se po pěti letech v této pozici rozhodl ukončit své působení v Raiffeisenbank a vrátit se zpět na Slovensko. Vladimír Matouš (57) do Raiffeisenbank přichází zpozice člena představenstva Tatra banky, kde měl od roku 2010 rovněž na starost IT divizi.

CIF24

Předtím pracoval pro společnost T-Systems a byl zde zodpovědný za organizační a funkční integraci technologických divizí v oblasti IT a telekomunikací. Působil také ve společnosti T-Mobile jako ředitel technologického provozu se zodpovědností za telekomunikační a IT technologie.

  • Našli jste v článku chybu?