Menu Zavřít

Přestupy

25. 3. 2019
Autor: Euro.cz

Latecoere Czech Republic Gabriela Kahounová • personální ředitelka

Společnost Latecoere Czech Republic, výrobce dveří a dalších dílů do letadel, má novou personální ředitelku. Gabriela Kahounová má na starost především nový strategický koncept personálního oddělení včetně rozvoje zaměstnanců a posílení spolupráce s odbory. Gabriela Kahounová se v oblasti personalistiky pohybuje od roku 2007 a většinu této doby řídila personální oddělení ve společnosti DHL Supply Chain. Její hlavní náplní práce byla péče o zaměstnance, personální marketing, komunikace s odbory a personální podpora při spolupráci s novými zákazníky.

TCCC

Natalia Stroe • franchise country manager ČR/Slovensko

Společnost The Coca-Cola Company jmenovala v únoru Natalii Stroe do pozice franchise country managera pro Českou republiku a Slovensko. Natalia má za sebou 15 let působení v rámci systému společnosti Coca-Cola v řadě vysokých manažerských pozic v marketingu a prodeji několika zemí jihovýchodní Evropy. Před svým jmenováním zastávala pozici country sales managera pro Bulharsko.

Friedrich Wilhelm Raiffeisen

Jiří Zelinka • ředitel

Raiffeisenbank má v čele svého privátního bankovnictví Friedrich Wilhelm Raiffeisen nového ředitele, Jiřího Zelinku. Ten od března řídí zkušený tým profesionálů, kteří pro klienty vytvářejí optimální strategii zhodnocování jejich aktiv. Jiří Zelinka se v oblasti bankovnictví a flnančních trhů pohybuje již přes 20 let.

Twisto

Renata Salata • chief growth officer

Platební aplikace Twisto posiluje svůj tým managementu. Dalšímu růstu flrmy má v České republice pomoci Renata Salata, která bude z nové pozice řídit koordinaci také s týmem v Polsku. Renata Salata (39) odstartovala svou profesní dráhu v Evropském rozvojovém programu pro manažery v GE Money Bank/Moneta, po ukončení programu už ve společnosti zůstala, a jako členka týmu přispěla k vybudování věrnostního programu bene+.

V listopadu roku 2009 nastoupila jako marketing director pro Česko a Slovensko do společnosti Provident a později zastávala místo digital sales directora pro region Polska a ČR, kde měla na starost celkově značku a komunikační aktivity, které zahrnovaly strategii a management.

Trinity Bank

Ivan Čopák • ředitel Korporátního bankovnictví

ebf - tip - debata

Ivan Čopák nastoupil do nové české banky Trinity Bank do pozice ředitele Korporátního bankovnictví. Jeho hlavním úkolem je vybudování flremního bankovnictví zaměřeného na SME, korporátní flrmy a real estate flnancing. Ivan Čopák má mnohaleté zkušenosti s tvorbou strategií, řízením obchodní sítě komerčního bankovnictví, řízením korporátních i retailových segmentů a za svou více než dvacetiletou praxi se podílel například na budování nové eBanky, nastavení produktového portfolia Komerční banky nebo rozvoji GE Money Bank. Působil také v ČSOB, Sberbank či UniCredit Bank. Ivan Čopák vystudoval podnikovou ekonomiku a bankovnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde následně také získal doktorát z managementu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).