Menu Zavřít

Přestupy

19. 8. 2019
Autor: Euro.cz

E. ON CR Zdeněk Bauer, jednatel Novým jednatelem společnosti E. ON Česká republika se stal Zdeněk Bauer.

Posílí tak dosavadní vedení společnosti, v němž působí Martin Záklasník, Lorenz Pronnet a Tomáš Bělohoubek. Zdeněk Bauer bude ve své nové funkci odpovědný za oblast distribuce a distribuční témata. Ve společnosti E. ON působí od roku 2005, od roku 2015 zastává pozici předsedy představenstva společnosti E. ON Distribuce, kde bude působit i nadále. Zdeněk Bauer vystudoval elektroenergetiku na Vysokém učení technickém v Brně a v energetice působí 35 let. Ve volných chvílích se věnuje sportu nebo cestování. Rád chodí po horách. Kromě toho miluje výtvarné umění, hlavně období impresionismu.

Outdoor Concept

Jan Štika, brand manager

Distributorskou firmu Outdoor Concept, do jejíhož portfolia spadají například české značky Hannah a Rafiki, se začátkem léta posílil Jan Štika. Nastoupil do pozice brand managera značky Hannah a jeho zodpovědností bude marketingová a obchodní strategie této tradiční české značky. Před svým nástupem do společnosti získal Jan Štika bohaté zkušenosti v oblasti produkce, marketingu, PR i fundraisingu v České republice i v zahraničí.

Řadu let se podílel na organizaci a přípravě gastronomických festivalů v Německu, v Česku byl u příprav hudebního festivalu Metronome Festival Prague. Volný čas dělí mezi pořádání společenských a kulturních eventů, sport, hudbu a cestování.

AeskuLab

Iveta Kučerová, provozní ředitelka

Společnost AeskuLab posílila v pozici provozní ředitelky Iveta Kučerová. Je zodpovědná za kompletní provoz 35 laboratoří a více než 95 odběrových míst v České republice. Iveta Kučerová vystudovala Fakultu mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické. Po škole nastoupila do společnosti Philip Morris, kde během dvaceti let prošla různými pozicemi v odděleních nákupu, logistiky, strategického plánování a výroby. Pracovní zkušenosti získala jak v Česku, tak ve Španělsku a Německu a působila i v centrále ve Švýcarsku. Později pracovala jako ředitelka logistického řetězce v Zentivě. Ve volných chvílích se věnuje rodině. Má ráda dobré jídlo, hlavně středomořskou kuchyni.

Avast

Vít Šantrůček, generální manažer

Společnost Avast jmenovala Vítězslava Šantrůčka generálním manažerem divize Avast Business. Ve své nové roli se Šantrůček připojí k top managementu Avastu a hlouběji se zaměří na vylepšení produktů Avast Business s důrazem na engineering, správu produktů a jejich provoz. Vítězslav Šantrůček nastoupil do Avastu v roce 2018 jako viceprezident engineeringu a okamžitě se stal klíčovým členem obchodního týmu Avastu. Byl povýšen do role GM po odchodu Kevina Chapmana do důchodu, který vedl divizi Avast Business procesem integrace po velké akvizici AVG Technologies v roce 2016. Šantrůček má 20 let zkušeností ve společnostech jako Oracle či Sun Microsystems.

Daikin

Hirofumi Miyake, ředitel plánování

Management plzeňského Daikinu posílil Hirofumi Miyake. Ve společnosti obsadil funkci ředitele plánování. Miyake v Daikinu pracuje již od roku 1985.

Dlouhodobě se věnuje plánování rozpočtů pro evropskou centrálu Daikinu a má na starost obchodní expanzi firmy. Do Plzně přichází z Goodman Manufacturing, dceřiné společnosti Daikinu, kde působil poslední tři roky. S korporátním plánováním v Daikinu má nový ředitel dlouholeté zkušenosti. Téměř devět let pomáhal s koordinací a plánováním rozpočtů v evropské centrále Daikinu v Belgii a mezi lety 2006 a 2016 působil jako manažer oddělení globálních operací a výroby v japonském sídle společnosti.

Cushman & Wakefield

Jan Kratochvíl, associate

Jan Kratochvíl nastoupil do společnosti Cushman & Wakefield do oddělení pronájmu kancelářských prostor do pozice associate. Ve společnosti bude mít na starosti zastupování nájemců. Jan se pohybuje v oblasti komerčních nemovitostí více než 18 let. Své dlouholeté zkušenosti využije k získávání nových klientů a poskytování poradenství stávajícím klientům.

Ve svých předchozích pozicích se věnoval převážně pronájmu kancelářských prostor. Působil ve společnostech Knight Frank, CBRE a naposledy vedl oddělení komerčních realit ve společnosti Cimex Invest. Jan Kratochvíl vystudoval Pedagogickou fakultu v Hradci Králové.

Běhá půlmaratony, věnuje se dalším sportům a cestování.

Danone

Petr Kopáček, public affairs manager

CIF24

Petr Kopáček, byl jmenován public affairs managerem Danone pro Česko. V nové pozici bude mít na starost komunikaci a realizaci projektů s profesními asociacemi, institucemi veřejné správy a dalšími hráči ve sféře potravinářství, včetně budování reputace i oblasti CSR a trvalé udržitelnosti. Před nástupem do Danone Kopáček působil jako šéf komunikace v potravinářské firmě Hamé. V minulosti zodpovídal za komunikaci dopravce Leo Express, Hospodářské komory ČR a Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR.

  • Našli jste v článku chybu?