Menu Zavřít

Přestupy týdne: Jiří Vyskočil a Josef Havelka

3. 12. 2010
Autor: profit

Mimo nich změnili svého zaměstnavatele pánové Michal Maďar, Jiří Trojan, Jiří Valeš a Michal Nebeský.

Foto: archív Profit

Michal Maďar, ČP Invest

Generálním ředitelem a předsedou představenstva největší investiční společnosti v Česku je nově Michal Maďar. Ve funkci nahradil Roberta Hlavu. Maďar je ve společnosti ČP Invest od roku 2001. Zastával tu funkci ředitele odboru obchodních služeb.

Jiří Vyskočil, Česká spořitelna

Do funkce generálního ředitele a předsedy představenstva společnosti brokerjet České spořitelny byl jmenován Jiří Vyskočil, který nahradí Martina Hluška. Vyskočil působí ve společnosti brokerjet již osm let, nejdřív byl jejím generálním ředitelem, pak pracoval na různých manažerských pozicích.

Jiří Trojan, Jones Lang LaSalle

Na post property manažera v realitní poradenské společnosti Jones Lang LaSalle nastoupil Jiří Trojan, který bude odpovědný za místní trh a zároveň bude spolupracovat se středoevropským týmem property managementu. Trojan má více než pětiletou praxi v oblasti property managementu a facility managementu.

Jiří Valeš, Commerzbank

Pozici vedoucího týmu oddělení firemní klientely Commerzbank obsadil Jiří Valeš, který se do firmy vrací po osmi letech. Dříve působil například v České spořitelně nebo v UniCredit Bank, kde většinou zastával pozici vedoucího týmu, který měl na starosti vztahy s firemní klientelou.

Michal Nebeský, GFI Software

Dosavadní produktový manažer Michal Nebeský se stává novým obchodním ředitelem GFI Software. Ve své nové funkci bude Nebeský zodpovědný za naplňování obchodních cílů společnosti, řízení obchodního týmu a jednání s klíčovými zákazníky. Nebeský ve společnosti pracuje od roku 2004.

ebf - tip - debata

Josef Havelka, Sanoma Magazines

Na pozici generálního ředitele mediálního domu Sanoma Magazines Praha byl jmenován Josef Havelka, který nahradí současného ředitele Józsefa Steffa. Ten se vrací do Maďarska. Havelka dříve založil poradenskou společnost Zeitgeist a stál u zrodu nákupní online platformy Zoot.cz.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).