Menu Zavřít

PRK Partners se stala Právnickou firmou roku 2010

16. 11. 2010
Autor: profit

Vítězem soutěže Právnická firma roku 2010 v oblasti Bankovnictví a finance se stala již potřetí advokátní kancelář PRK Partners. Ocenění získala v oblasti Bankovnictví a finance.

Foto: epravo.cz

Vyhlášení výsledků se uskutečnilo 15. listopadu 2010 pod záštitou JUDr. Jiřího Pospíšila, ministra spravedlnosti České republiky.

WT100

Výsledky soutěže Právnická firma roku 2010 současně ukazují, že podnikatelská veřejnost považuje PRK Partners za jednu z pěti nejlepších právnických firem v ČR, a to ve všech klíčových specializacích,“ říká o úspěchu kanceláře její partner Robert Němec a dodává: „Potvrzuje se nám, že ani v době enormního tlaku na snížení nákladů, si klienti neodepřou kvalitu právní služby a oceňují naší zásadu poskytovat maximální odbornost garantovanou osobní účastí našich seniorních právníků na každé kauze.

Soutěž Právnická firma roku pořádá pod záštitou ministra spravedlnosti České republiky JUDr. Jiřího Pospíšila a za odborné garance České advokátní komory společnost epravo.cz. Pořadí firem v patnácti kategoriích určuje vzájemné hodnocení konkurenčních kanceláří, posudky nezávislých expertů z řad významných českých podnikatelů a expertíza pořadatele.

  • Našli jste v článku chybu?