Menu Zavřít

Pro přátele něco extra

6. 8. 2002
Autor: Euro.cz

Generální ředitelka Intercontact Praha považuje dodržování pravidel v golfu za samozřejmé

EURO: Proč jste se rozhodla pořádat golfové turnaje?
JEHLIČKOVÁ: Bylo to vlastně spojení dvou věcí. Otevřelo se nové golfové hřiště, a ne každý se dostal na zahájení. Mám hodně obchodních přátel a já jsem měla přání, zahrát si s nimi na Konopišti společně jako s prvními. Měla jsem pocit, že se moje firma objevuje na mnoha turnajích, které také většinou sponzoruje, a vlastně nemám svůj vlastní, kde bych mohla pro své přátele udělat něco extra.

EURO: A co bylo extra na tomto turnaji?
JEHLIČKOVÁ: Třeba to, že začínal až odpoledne. Každý mohl být ještě chvíli v práci a neztratil celý den. Myslím si, že pro manažery, například mého pracovního vytížení, je to docela důležité. Hrálo se na novém hřišti, a tak to pro mnohé bylo něco nepoznaného. Nechtěli jsme také dělat opulentní hostinu, aby lidé neměli pocit, že jsme tak vlastně utratili jejich peníze. Nakonec se mi podařilo pro vítěze jednotlivých kategorií sehnat zájezdy síti hotelů Constance. Do Portugalska, na Mauritius a na Seychely. To je jistě více než příjemný dáreček. Také jsem měla bezvadné partnery, a to jak reklamní agenturu Grey, kde mi vycházel velmi vstříc Vladimír Johanes, tak týdeník EURO.

EURO: Kdo byl vaším rádcem při pořádání turnaje?
JEHLIČKOVÁ: Musím říci, že všichni z areálu konopišťského hřiště zvládli svoji práci skvěle a byli nám po celou dobu turnaje nápomocní. Já jsem bývalá sportovkyně, a tak řadu věcí zvládnu sama.

EURO: Proč se podle vašeho názoru lidem na turnaji líbilo?
JEHLIČKOVÁ: Je důležité, jak se s návštěvníky přivítáte. Stačí přece říct, že jste rád, že přijali vaše pozvání. Každý vycítí, jestli to myslíte upřímně. Atmosféra turnaje se pak nesla v přátelském duchu. Nevylučuji, že k tomu trochu přispěl Johnnie Walker, jímž se každý mohl před startem posilnit. Ze začátku to sice vypadalo, že bude pršet, ale naštěstí to byla jen letní přeháňka a nakonec se hrálo v ideálním golfovém počasí.

EURO: Nezdá se vám, že se golfisté začínají odklánět od takzvaných společenských turnajů?
JEHLIČKOVÁ: Nevidím moc hlavu ani patu v tom, co se u nás pokládá za společenské turnaje. Chtěla bych, aby nikdo nezapomínal na golfovou etiketu a za samozřejmost pak považuji dodržování pravidel. Na společenskou stránku věci stačí party. Pokud chci ale takové setkání sloučit s golfem, je nesmírně důležité, aby byl sport na prvním místě.

EBF24

EURO: Jaké zvolíte do budoucna hřiště?
JEHLIČKOVÁ: To je překvapení. Nechci nic prozrazovat. Konopiště bylo vynikající. Příjemně mě a myslím i všechny zúčastněné hned ze začátku mile překvapilo. Nechci se dělat tajemnou, příště to zřejmě nebude žádné hřiště, ale pravděpodobně indoor.

EURO: Plánujte zorganizovat turnaj také v zahraničí a kde?
JEHLIČKOVÁ: Znáte přece moji oblíbenou destinaci. Tou je celý svět.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).