Menu Zavřít

Pro syna cokoliv

30. 7. 2003
Autor: Euro.cz

Mike Stone

PRAHA (tpk) - Do středoevropské pobočky firmy LogicaCMG se sídlem v Praze přišel Mike Stone (40), který byl jmenován do pozice komerčního ředitele. Zařadil se tak mezi členy vrcholového managementu, kde bude odpovídat za finální podobu všech obchodních ujednání mezi společností LogicaCMG a jejími zákazníky a partnery a za celkovou strategii v regionu.
Stone je vzděláním právník. Na počátku své kariéry působil jako obhájce, ale v současnosti se již osmnáctým rokem zabývá komerčními vztahy. Do Logiky přišel v roce 1997 po téměř desetiletém působení v průmyslovém a energetickém francouzském gigantu Alstom. Ve společnosti Logica a posléze LogicaCMG se dosud zabýval řízením obchodních vztahů se zákazníky a partnery ze sektorů telekomunikací a automobilového průmyslu. Poslední dva roky působil ve francouzské pobočce.
Mike Stone je ženatý a má desetiletého syna Lucase, který je velkým fanouškem ledního hokeje. Proto vítá stěhování do Prahy, neboť syn bude mít konečně příležitost vidět zápasy špičkové úrovně a hrát na skutečném kluzišti. Mezi koníčky nového komerčního ředitele patří hlavně motorky, jeho žena Patricie je velkou fanynkou jezdectví.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).