Menu Zavřít

Průmysl

21. 7. 2006
Autor: Euro.cz

Krátce

Se značkou kvality Výrobce dámského prádla Triola se jako první ve svém oboru pyšní značkou Czech Made. Tento punc kvality může od 14. července používat celkem šest modelů dámských podprsenek. „Sázíme na kvalitu, perfektní zpracování a zejména trendovost. Snažíme se také rychle reagovat na přání našich zákaznic. Například již druhým rokem šijeme také plavky se střihem, jaký si klientky oblíbily u podprsenek,“ zdůraznil ředitel společnosti Petr Kala.

EBF24

Ztrojnásobili kapacitu Téměř miliardu korun investoval lesnicko-dřevařský holding CE WOOD do modernizace a rozšíření kapacity pily v Ptení na Prostějovsku. Pila přijala také 25 nových zaměstnanců. Investice zahrnovala například novu linku na pořez silné kulatiny, rozšíření sušárenských kapacit a zařízení, které vyrábí energii spalováním odpadů závodu. Pila je nyní schopna zpracovat až trojnásobek původního pořezu a dosáhnout plánovaný obrat téměř dvě miliardy korun ročně. CE WOOD je největší tuzemskou soukromou firmou zabývající se těžbou, zpracováním a prodejem dřeva.

Incest ve Vizovicích Vizovická společnost Rudolf Jelínek fúzuje se svojí matkou, společností Moravia holding. Cílem je zjednodušit řízení a majetkové poměry firmy Rudolf Jelínek. „Díky fúzi vzroste majetek společností o 120 milionů korun na téměř půl miliardy. Navíc struktura dlouhodobého a krátkodobého majetku společnosti dozná pozitivních změn,“ vysvětlil šéf výrobce destilátů Pavel Dvořáček. Likérka loni utržila 282 miliony korun a dosáhla hrubého zisku necelých devět milionů.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).