Menu Zavřít

Průmysl na západě

27. 2. 2003
Autor: Euro.cz

Tulipán Park Logistics Centre

EBF24

PRAHA (men)- Český trh průmyslových prostor se v dubnu rozroste v Hostivicích na západním okraji Prahy o dalších deset tisíc metrů čtverečních. Developer projektu Grontmij Real Estate podepsal nájemní smlouvy se společností O. T. E. C. a Valeo Autoklimatizace a veškerá plocha nově budovaného objektu je díky tomu již plně obsazena.
Rozestavěná plocha je dokončením první fáze areálu Tulipán Park Logistics Centre, jehož první část byla otevřena v květnu roku 2001 a slouží jako hlavní sídlo společnosti Maersk Logistics Czech Republic. „Kompletní předpronájem prostor ukazuje na přetrvávající silnou poptávku po prvotřídních skladovacích prostorách u nás a rovněž na vysokou atraktivitu hostivického areálu,“ potvrzuje Ferdinand Hlobil, partner vedoucí středoevropský průmyslový tým společnosti Cushman & Wakefield Healey & Baker, světového poradce v oblasti nemovitostí.
Celkově Tulipán Park Logistics Centre nabídne na 25 hektarech až 80 tisíc metrů čtverečních moderní skladovací a výrobní plochy. Zájemci přitom mohou volit mezi koupí či pronájmem nemovitosti. Lokalita Hostivic je atraktivní hlavně dobrou dopravní dostupností - areál se nachází poblíž ruzyňského letiště, má přímé napojení na nedaleký obchvat Prahy i železniční trať do Kladna.
Grontmij Real Estate je developerskou divizí Grotmij NV, holandské strojírenské, poradenské a developerské skupiny se sídlem v nizozemském De Biltu. Ve svých pobočkách, působících po celé Evropě, zaměstnává 4 500 lidí.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).