Menu Zavřít

Rocker z Telecomu

11. 12. 2002
Autor: Euro.cz

Jiří Kysela

CIF24

PRAHA (tpk) - Technickým ředitelem společnosti Nextra Czech Republic, poskytovatele internetových a komunikačních služeb pro podnikovou klientelu, se s platností od listopadu stal Jiří Kysela (47). Jeho prvním úkolem bude úspěšně se podílet na zvládnutí právě probíhající integrace mezi Netra ČR a Nextra SK.
Kysela přichází ze společnosti Imaginet, internetové divize Českého Telecomu, v níž poslední dva roky zastával pozici ředitele pro péči o zákazníky Internet OnLine. Do Českého Telecomu nastoupil v roce 1998 jako manažer technické podpory služeb Internet. Předtím pracoval jako ředitel ve společnostech APS Software a Techware. Ve druhé polovině osmdesátých let vedl v tehdejším VÚOSO tým, který vyvinul APS, úspěšný programový systém CAD–CAM.
Kysela vystudoval Strojní fakultu na Českém vysokém učení technickém. Je ženatý a má dvě dcery (třináct a jednadvacet let). K jeho koníčkům patří sport, aktivně hraje basketbal a v zimních měsících se věnuje lyžování. Mezi jeho velikou zálibu patří rocková hudba. Hovoří plynně anglicky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).