Menu Zavřít

Rychlá střídačka

30. 9. 2005
Autor: Euro.cz

Charlie Coode, Jiří Pathy

PRAHA (hž) - Společnost GE Money Multiservis (GEMM) má nového generálního ředitele, je jím Charlie Coode, který dosud zastával funkci ředitele oddělení kvality GE Money v České a Slovenské republice. Nahradí Jiřího Pathyho, který byl povýšen do funkce ředitele splátkového prodeje GE Money pro region střední a východní Evropy, Jiří Pathy zůstává zároveň ve funkci předsedy představenstva GEMM.
Coode začal ve skupině GE působit v roce 1998, kdy pracoval v oddělení provozu společnosti GE Consumer Products. Předtím strávil osm let v britské armádě jako pilot helikoptéry a operační důstojník. Během tohoto období působil v Austrálii, Belize, Kanadě, Německu, v Papui-Nové Guineji a ve Spojeném království. Coode se narodil v roce 1968 v Singapuru. Na univerzitě v Southamptonu obhájil akademický titul BSc. Je ženatý a má tři děti. Rád plachtaří, lyžuje, mezi jeho koníčky patří i klasická hudba, víno a staré knihy.
Pathy začal pracovat ve společnosti GE Money Multiservis v roce 1996, kdy nastoupil jako manažer pro klíčové partnery. V roce 1999 se stal členem představenstva společnosti GE Money Multiservis a o dva roky později předsedou představenstva. Od začátku roku 2002 byl navíc pověřen funkcí generálního ředitele společnosti GE Money Multiservis. Absolvoval v roce 1994 Vysokou školu ekonomickou, obor mezinárodní vztahy. Ve volném čase se věnuje sportu a rodině, je ženatý a má dvě dcery.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).