Menu Zavřít

S EXMINISTREM V TÝMU

25. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Logica

Do společnosti Logica nastoupil na místo ředitele divize energetika a utility Jiří Borkovec (47). Má více než dvacetileté zkušenosti z práce na informačních systémech pro energetiku. Od roku 1985 pracoval pro rakouskou a českou pobočku ABB. Od roku 1996 byl generálním ředitelem ABB Energo v České republice.

Ředitelem pro strategické zákazníky byl v uvedené firmě jmenován Vladimír Budinský (41). Ten je veřejnosti znám jako ministr dopravy a spojů první české vlády. V letech 1990–1998 byl poslancem Parlamentu ČR. Pracoval v parlamentních výborech – byl předsedou hospodářského výboru a členem Stálého výboru pro spolupráci s Evropským parlamentem. Vedle státní správy má Budinský zkušenosti z podnikového prostředí. Byl předsedou představenstva Energovodu, místopředsedou představenstva Kablo Elektro a členem představenstva Čechofrachtu. Do roku 1990 pracoval v energetice, kde zastával různé pozice na úrovni středního managementu. Od roku 1998 řídil strategický marketing v Metrostavu.

EBF24

Alexandra Lemerová (32) se stala obchodní ředitelkou divize telekomunikace společnosti Logica. Od roku 1996 pracovala v české pobočce PricewaterhouseCoopers (před akvizicí Coppers & Lybrand), kde se podílela na vytváření obchodní strategie.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).