Menu Zavřít

Šéf přichází z GE Money

2. 2. 2007
Autor: Euro.cz

Home Credit

EBF24

Generálním ředitelem a předsedou představenstva Home Creditu v ČR a na Slovensku se od února stal Erich Čomor (37). Před příchodem do skupiny Home Credit zastával Čomor pozici chief marketing & product officer v GE Money Bank ČR. Ve své nové pozici bude Čomor zodpovědný za řízení každodenních aktivit skupiny Home Credit na českém a slovenském trhu a bude přímo podřízen generálnímu řediteli a výkonnému partnerovi skupiny Home Credit Alexandru Labakovi.
„Home Credit má do budoucna výborné předpoklady pro další rychlý a ziskový růst. Společnost má jedinečnou pozici na trhu spotřebitelského financování a disponuje výjimečným týmem kvalifikovaných a motivovaných profesionálů. Tyto přednosti využijeme k dalšímu rozvoji v oblasti spotřebitelského financování a kreditních karet,“ řekl Čomor.
Před příchodem do GE Money Bank působil Čomor sedm let ve společnosti McKinsey & Co., kde se věnoval poradenství v oblasti vytváření a zavádění nových bankovních produktů a zvyšování efektivnosti prodejních aktivit.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).