Menu Zavřít

Silná dvojka

25. 10. 2005
Autor: Euro.cz

Kamil Balšánek, Tomáš Lendvorský

CIF24

PRAHA (nad) - Kamil Balšánek a Tomáš Lendvorský nastoupili do pražské kancelář společnosti Autodesk, dodavatele softwaru pro navrhování a tvorbu digitálního obsahu.
Balšánek bude jako sales execution & development manager pro země východní Evropy, Blízkého východu a Afriky odpovědný za vypracovávání rozvojové strategie a budování obchodních vztahů. Absolvent Stavební fakulty ČVÚT získal své dosavadní zkušenosti s řízením obchodu a s prodejem 3D návrhových systémů pro projektování liniových staveb ve společnosti Symos, kde působil od roku 1993 až do současnosti a zastával pozici ředitele společnosti. Balšánek věnuje volný čas svým třem dětem. Mezi jeho záliby patří kromě cestování cyklistika, tenis, běhání a lyžování.
Lendvorský bude jako aplikační inženýr pro země východní Evropy, Blízkého východu a Afriky odpovědný za implementaci produktů stavebního inženýrství a infrastruktury na zmíněných trzích. I on je absolventem Stavební fakulty ČVÚT. Přišel rovněž ze společnosti Symos, kde působil od roku 1993 až do současnosti jako aplikační inženýr. Ve volném čase rád cestuje, sportuje a zajímá se o kulturu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).