Menu Zavřít

SKOK NA SÍŤ

16. 8. 2001
Autor: Euro.cz

TradeCentrum

PRAHA – Internetový obchod s libovolnými strojírenskými výrobky, nabídku a poptávku pracovních míst, přehled výzkumných prací, jež čekají na uplatnění ve výrobě – to lze nyní nalézt na internetovém portálu www.

tradecentrum.cz. Do sféry síťových obchodů se tak odhodlala skočit společnost T–Centrum.CZ, kterou z poloviny vlastní uherskobrodské Slovácké strojírny a z dalších padesáti procent skupina pěti fyzických osob. Nová internetová firma tvrdí, že chce také vytvořit „vstupní informační bránu pro management průmyslových podniků.

WT100

„Kupříkladu služba nazvaná Rozum připravila uživatelům nejen zevrubný katalog odkazů na nejdůležitější stránky, které se týkají jejich profese, ale i oblasti doplňkových služeb, třeba dopravních informací, říká obchodní ředitel T–Centra Radovan Jirásek.

Zdatnou konkurencí těmto záměrům zřejmě bude společnost B2B Centrum. Ta provozuje svoji stránku www.intelligo.cz již od loňského října. Její obchod se zatím soustřeďoval na nevýrobní zdroje, od kancelářské techniky přes počítače až po nábytek, ale tento měsíc program rovněž rozšířila na libovolný sortiment. Výkonný ředitel B2B Centra Dalibor Wijas se již nechal slyšet, že první reakci klientů považuje za příznivou, T–Centrum zatím na odezvu čeká.

  • Našli jste v článku chybu?