Menu Zavřít

Slevomat bude po úspěchu na Slovensku prodávat reality i v Česku

17. 6. 2016
Autor: Euro

Reklamní slogany o levném bydlení zřejmě brzy vezmou zasvé. Portál Slevomat se na svém webu chystá prodávat rodinné montované domy. Podle zjištění týdeníku Euro jeho zástupci oslovují stavební firmy, které by do projektu šly.

„Pracujeme na tom, abychom do nabídky byli schopni zařadit prodej domů v České republice. Termín zatím nemůžeme přesně říci, nechceme to uspěchat, ale pořádně připravit,“ uvedl mluvčí Slevomatu Tomáš Holý.

Firma už za sebou jeden takový pokus má. A podle ohlasu šlo o velmi podařený projekt. Montované domy nabízel vloni partnerský slovenský Zľavomat, prodal jich třicítku. Konkrétně šlo o třípokojovou stavbu se zastavěnou plochou 66 metrů čtverečních. „Nabídka byla natolik atraktivní, že způsobila smršť poptávky a zájmu. Jen na Facebooku si získala přes 11 tisíc fanoušků,“ přiblížil Holý.

V praxi na Slovensku model fungoval tak, že zakoupením kuponu za 999 eur získal zákazník možnost koupit si u stavební firmy dům za 49 999 eur, což byla cena o téměř 23 tisíc eur nižší než standardně nabízená. Dům pak firma postavila za třicet dnů a nabízela ho i včetně vybavení.

Přečtěte si o dalším projektu majitele Slevomatu

Nejlíp auta prodává kuchař

 Podnikatel Filip Miskchik

Naopak pozemky a hypotéky si museli zákazníci zařídit sami.

CIF24

Na domácím trhu funguje zhruba 50 aktivních slevových portálů. Mezi nejvyhledávanější segmenty patří kromě cestování například jídlo nebo wellness. Online slevový trh loni oslavil pět let existence a za tu dobu Češi podle odhadů slevových portálů ušetřili při nákupech celkem přes deset miliard korun.

Rezervace nemovitosti: jak nepřijít o peníze?

Smlouva o bezúročnou půjčku


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).