Menu Zavřít

Šli na to z gruntu

20. 11. 2002
Autor: Euro.cz

Jiří Grund

PRAHA (mtc) - Jiří Grund (25) nastoupil do české pobočky společnosti Microsoft na pozici PR manažera. Svoji praxi zahájil na druhém břehu, čtyři roky pracoval v médiích. Působil v ekonomickém týdeníku EKONOM, kde se zaměřoval na oblast informačních technologií, a poté krátce pracoval v ekonomické redakci zpravodajského časopisu TÝDEN. Na podzim 2001 absolvoval na pozvání amerického ministerstva zahraničí stáž v USA, zaměřenou na fungování amerického mediálního trhu.
V odborných kruzích se nejvíce zviditelnil v roce 2000, kdy spustil projekt Inkubátor E-konom. Jeho cílem bylo podporovat start a rozvoj mladých technologických firem. Projekt se později přejmenoval na Incubator 2.0 a v současnosti je jeho činnost utlumena především kvůli špatné náladě na technologickém trhu.
Jiří Grund studoval VŠE Praha, obor národní hospodářství (1995-2000), v letech 1998 – 2000 zastával funkci místopředsedy Akademického senátu Fakulty Národohospodářské a senátora Akademického senátu VŠE. Své studium nedokončil. Letos se opět vrátil na VŠE, kde studuje na Fakultě financí a účetnictví obor daně a finanční kontrola. Je svobodný a ve svém volném čase se věnuje sportování, rád lyžuje a jezdí na motorkách.

  • Našli jste v článku chybu?