Menu Zavřít

SMĚREM VZHŮRU

4. 2. 2002
Autor: Euro.cz

Vladimír Příbramský

PRAHA (tpk) - Z českého zastoupení společnosti Hewlett-Packard postoupil do nadnárodního managementu Vladimír Příbramský (40), bývalý generální ředitel divize HP Consulting Hewlett-Packard. Od počátku letošního roku zastává pozici System Integration and Project Management Office Manager pro oblast ISE, která zahrnuje střední a východní Evropu, Švýcarsko, Rakousko, Afriku a Blízký východ.
Příbramský vystudoval obor Teoretická kybernetika, matematická informatika a teorie systémů na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Po ukončení studia získal titul RNDr. a v roce 1987 započal postgraduální studium informatiky. V letech 1985–1991 pracoval v ČKD Polovodiče na zavádění automatizovaných kontrolních systémů. Poté do roku 1993 působil ve společnosti Pike Electronic v Praze jako vedoucí realizačních týmů velkých projektů. V té době získal i mezinárodní zkušenosti se zaváděním komplexních řešení v Německu a v Japonsku. Od roku 1993 je zaměstnancem společnosti Hewlett-Packard. Nejprve byl zaměstnán jako projektový vedoucí, později jako ředitel kvality a od roku 1999 vykonával funkci generálního ředitele divize HP Consulting v České republice. Za jeho působení se ztrojnásobil obrat i velikost divize HP Consulting v ČR a společnost Hewlett-Packard navíc získala dvakrát za sebou prestižní ocenění TOP Systémový integrátor roku (2000 a 2001).
V nové funkci bude Příbramský zastřešovat především řízení a dohled nad velkými projekty, sjednocení metodik pro jejich vedení, prohloubení projektové kultury a další úkoly systémového rázu. Do jeho kompetence bude spadat také optimalizace knowledge managementu a vytváření podmínek pro profesní růst a certifikaci projektových manažerů v regionu ISE. Je ženatý a má dvě děti.

  • Našli jste v článku chybu?