Menu Zavřít

Sobotka sjednocuje ČSSD. Ve strachu z voleb

31. 1. 2017
Autor: Redakce

„Ten signál, který mám, že nemám vyzyvatele, ukazuje, že se mi daří sociální demokracii sjednocovat,“ řekl v rozhovoru pro pořad České televize Týden v politice premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka poté, co nezískal nominaci na předsedu od jihočeské ČSSD. O Sobotkovi se často říká, že je nudný suchar, co nezná žádný dobrý vtip. Tohle je ale ještě lepší vtip, než jaké po pár locích whisky sype Miroslav Kalousek.

Ano, Sobotka skutečně nemá na sjezdu ČSSD vyzyvatele v boji o předsedu. A stranu dokonce i sjednocuje, jak říká. Bohužel ale jen ve strachu z voleb, když ji přivedl do podobného předpeklí jako kdysi Stanislav Gross. A vyzyvatele zatím nemá jen proto, že i jeho největší kritici počítají s volebním debaklem, který ho konečně smete a jímž se oni logicky nechtějí ušpinit. O stranu se poperou až bez Sobotky.

CIF24

A mimochodem: jak špatné to se Sobotkou i s celou ČSSD je, to nejlíp pochopíte z veřejných vyjádření jejích nejvyšších kádrů. I ti poslední dobou zcela vážně trousí v médiích, že Sobotka sice nemá charisma ani šmrnc a mluví jako úřednický stroj, jinak je ale dobrý. A sakra: už jste někdy viděli, aby někdo vyhrál volby kvůli soucitu voličů?

Přečtěte si další komentáře autora:

Dostane Kalousek šanci, aby konečně odešel z politiky?

Jste neschopní a utekla vám žena? Hoďte to na elity

Vnitro nás má za pitomce. Takže nám rozdá na obranu pistole

Země feťáků. Sobotka nás vyléčí svými dávkami


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).