Menu Zavřít

Společnost

25. 3. 2019
Autor: Euro.cz

Mladá firma z Brd vyhrála mezinárodní designérskou cenu Cena iF Design Award platí ve světě za jedno z nejvýznamnějších ocenění na poli designu. Česká firma Ubrd zvítězila v konkurenci téměř dvanácti set přihlášených z celého světa rovnou se dvěma produkty - dřevěným kuchyňským prkénkem s motivem české vlajky a stojanem na nože.

Ocenění si převzali v Mnichově oba zakladatelé firmy Jiří Krůta a Vojtěch Hrach spolu s designérem Petrem Novaguem.

Centrum Paraple zahájilo oslavy čtvrtstoletí setkáním s významnými podporovateli

Centrum Paraple, které pomáhá lidem s poškozením míchy s návratem do běžného života, slaví letos 25 let od svého založení. Výročí svého vzniku si v průběhu roku připomene řadou akcí a setkání. Prvního z nich se zúčastnili zástupci významných podporovatelů - Pilsner Urquell, Galerie Kodl či Škody Auto -a také výtvarníci a účastníci aukcí.

V soutěži Společensky prospěšný podnikatel roku 2018 uspěli zakladatelé společnosti JRK

Prestižní ocenění EY Společensky prospěšný podnikatel roku uděluje společnost Ernst & Young v České republice od roku 2006. Soutěže se účastní podnikatelé, kteří v praxi aplikují zásady podnikání tak, aby dosáhli řešení společenských problémů. Mezi podnikatele roku 2018 s největší společenskou odpovědností patří zakladatelé společnosti JRK, Mojmír Jiříkovský (na snímku), Nina Oravcová a Marian Kobolka.

MMF24

O autorovi| PŘIPRAVILA: redakce (spolecnost.euro@mf.cz)

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).