Menu Zavřít

Společnost 2

2. 1. 2012
Autor: Euro.cz

Společnost

Porsche Slavnostní představení nového vozu Nová generace vozu Porsche 911 Carrera se představila českým zákazníkům. Přes čtyři sta zájemců, kteří zavítali do Porsche Centra Praha na Proseku, sledovalo odhalení vozu při unikátní videomappingové show, speciálně připravené pro tuto akci. Pozornost návštěvníků poutala nejen nová 911, ale i populární zpěvačka Lucie Bílá. Na snímku David Dušek, generální ředitel společnosti STES, manažer české fotbalové reprezentace Vladimír Šmicer a Anna Gruberová, communications & Porsche Importer director.

RPG Real Estate Mezinárodní škola získala nové prostory Studenti z 1st International School of Ostrava (ISO) dostali v prosinci krásný dárek – nové prostory. Nové působiště našla škola v hlavní budově realitní skupiny RPG Real Estate v Gregorově ulici v centru Ostravy. Nechybí v něm knihovna, laboratoře a další odborné učebny ani oddechové zóny. Školu nyní navštěvuje více než 270 žáků a od příštího roku plánuje další navýšení. Otevření nové školy se mimo jiné zúčastnili (zleva) primátor Ostravy Petr Kajnar, jeho náměstek Martin Štěpánek, ředitel gymnázia Jan Petrus a Tony Aksich, generální ředitel realitní skupiny RPG Real Estate.

EBF24

AK Schönherr Od daru až k úplatku V polovině prosince uspořádala pražská pobočka mezinárodní advokátní kanceláře Schönherr další z řady pracovních snídaní. Na programu byly zejména otázky související s poskytnutím darů obchodním partnerům a veřejným činitelům z hlediska trestního práva a práva nekalé soutěže. Akce se zúčastnilo více než 30 zástupců průmyslových podniků, obchodních společností, finančních institucí a státních podniků. Mezi přednášejícími byli (zleva) advokáti pražské pobočky Martin Nedelka a Martin Grácz či Klara Jaroš z vídeňské pobočky Schönherr.

RWE Transgas Klub finančních ředitelů a olympiáda Loňský program setkání členů Klubu finančních ředitelů uzavřel ve středu 7. prosince v prostorách Aureole Fusion Restaurant & Lounge vánoční společenský večer, jehož partnerem byla již tradičně společnost RWE Transgas. Diskutovalo se především o nadcházejících letních olympijských hrách, ale také o financování českého sportu a jeho dalších perspektivách. Na snímku zleva Dean Brabec, managing director CEE společnosti Arthur D. Little a prezident Klubu finančních ředitelů, Martin Chalupský, head of PR & press services RWE Transgas, Jiří Kejval, místopředseda Českého olympijského výboru, a Martin Herrmann, generální ředitel RWE Transgas.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).