Menu Zavřít

Společnost 20

13. 5. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Dar k blahořečení. U příležitosti velikonočních svátků a především k blahořečení Jana Pavla II. poslali sládci Plzeňského Prazdroje z České republiky do Říma speciální várku požehnaného plzeňského piva pro Svatý stolec. Z rukou českého velvyslance při Svatém stolci Pavla Vošalíka (druhý zprava) ji převzal kardinál Giovanni Lajolo (uprostřed). Zcela vpravo Federico Sannella, corporate affairs director firmy Birra Peroni, importéra Pilsner Urquell v Itálii.

Za kresbami do LBBW. Slavnostní vernisáží byla ve středu 4. 5. prostorách pobočky LBBW Bank v pasáži Oasis na Florenci zahájena výstava výtvarných děl žáků 7. ročníku Německé školy v Praze, která potrvá do 30. června. Na snímku zleva Gernot Daumann, předseda představenstva LBBW Bank CZ, Monika Beuerle, ředitelka Německé školy v Praze a Pavel Šuranský, ředitel divize Individuálního bankovnictví v LBBW Bank CZ.

EBF24

Na návštěvě v Praze. Zaměstnanci divize Emirates Holidays společnosti Emirates přijeli do České republiky lépe poznat destinaci, do které aerolinky létají. Kromě Prahy navštívili také hrad Karlštejn a Český Krumlov.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).