Menu Zavřít

Společnost 37

6. 9. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

AdvaICT Čeští ajťáci ve Washingtonu Společnost AdvaICT, zabývající se komplexním řešením v oblasti monitorování, správy a bezpečnosti počítačových sítí, zahájila provoz své pobočky ve Washingtonu. Firma by ráda do tří let získala významný podíl v řešeních Network Behavior Analysis v segmentu menších a středních firem USA. Oficiálního otevření kanceláře se mimo jiné zúčastnil velvyslanec České republiky v USA Petr Gandalovič, na snímku člen dozorčí rady AdvaICT Ladislav Chodák.

WAREX Nová školka pro milovické předškoláky Středočeské Milovice otevřely k 1. září novou mateřskou školu. Slavnostního otevření se ujali (zleva) Antonín Fryč, ředitel společnosti WAREX, která školku vystavěla, ředitelka MŠ Kostička Jana Křišťanová, starosta Milovic Lukáš Pilc a místostarostka Marcela Říhová. Výstavba dvou montovaných pavilonů trvala pouhé tři měsíce a pojme až 112 předškoláků.

CIF24

Emirates Loučení s létem v Grébovce Letecká společnost Emirates oslavovala konec léta se svými obchodními partnery v Pavilonu Grébovka v Havlíčkových sadech. Firma v červenci oslavila své první narozeniny v Praze a tato srpnová oslava byla poděkováním partnerům. Na snímku Petr Mihulka, ředitel společnosti Go Travel, šéf Emirates v ČR Bořivoj Trejbal, spolumajitel firmy Siam Travel Zdeněk Kříž a manželé Veronika a David Walterovi, majitelé společnosti Blue Martin.

Porsche Brunch u novinky Novinka letošního léta, model Porsche Panamera Diesel, se představila českým zákazníkům v Rezidenci Liběchov u středočeského Mělníka. Setkání Panamera Brunch se zúčastnili významné osobnosti a zákazníci společnosti Porsche, kteří měli k dispozici všechny aktuální modely tohoto sportovního vozu. Na snímku přední česká návrhářka Tatiana Kovaříková (vlevo) spolu s ředitelkou komunikace Porsche Inter Auto CZ Annou Gruberovou.

  • Našli jste v článku chybu?