Menu Zavřít

Společnost 50

7. 12. 2010
Autor: Euro.cz

Společnost

Setkání s guvernérem. Za podpory české executive search firmy Krajíček & Associates uspořádala Kanadská obchodní komora v České republice debatu s guvernérem ČNB Miroslavem Singerem. Setkání se uskutečnilo 23. listopadu v pražském hotelu Four Seasons.

WT100

Ochutnávka piva. V baru The Brewery hotelu Augustine se konala akce Beer & Burgers. Zorganizovala ji společnost Lime & Tonic, nový internetový portál nabízející možnost využití akčních cen na nejvyhledávanější místa a služby ve městě. Ochutnávky piva vyrobeného podle tradiční klášterní receptury se účastnili zástupci místních i mezinárodních firem. Na snímku zleva: Todd Benson z Lime & Tonic, Martin Smrž, Aquagolf, a Jozef Haládik, Haládik and Partners.

Právnická tradice. Tradiční předvánoční setkání s klienty a přáteli připravila mezinárodní advokátní kancelář Kinstellar v nově otevřených prostorách restaurace Bílkova 13, dříve Wines Home. Na snímku Eva Bučová, Erste Acquisition Finance, Lukáš Ševčík, managing partner pražské kanceláře Kinstellar, a Jason Mogg, firmwide managing partner Kinstellar.

  • Našli jste v článku chybu?