Menu Zavřít

Společnost 51-52

12. 12. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Červa Export Import
Ples pro zákazníky
Společnost Červa Export Import, jež působí v oblasti pracovních oděvů a prostředků osobní ochrany, uspořádala ples při příležitosti 20. výročí založení společnosti. Na pražském Žofíně se sešlo více než 700 zákazníků firmy. Na snímku zleva výkonný ředitel firmy Červa Miroslav Rous, Vladimir Golovněv, prezident společnosti Vostok, Sergey Shiryaev, generální ředitel Vostoku, Vladimír Chára, ředitel nákupu, Albert Gilyaev, generální ředitel, Tomáš Míka, ředitel logistiky, Miroslav Pivrnec, ředitel finančního oddělení, a Petr Horák, ředitel obchodu, všichni ze společnosti Červa.

LBBW Bank
Mladí umělci vystavují v bance
Až do šestého ledna potrvá v prostorách pobočky LBBW Bank v Praze na Andělu výstava kreseb mladých umělců z Německé školy v Praze. Záštitu nad vernisáží převzal kulturní odbor městské části Praha 5. Zúčastnili se jí jak zástupci školy, banky a zastupitelstva Prahy 5, tak žáci se svými rodiči a klienti banky. Nechyběli mezi nimi ani Daniela Faude, zástupkyně ředitelky Německé školy v Praze, a ředitel divize Individuálního bankovnictví LBBW Bank Pavel Šuranský.

Clarion Hotel
Setkání s neziskovkou
V Clarion Hotelu Prague Old Town se uskutečnilo setkání členů a spolupracovníků neziskové organizace Chance 4 Children. Ředitel hotelu Jakub Trapek při této příležitosti převzal od představitelů neziskovky certifikát jako výraz poděkování. Na snímku zleva spoluzakladatel Chance 4 Children J. Rafal Wojas, předseda a zakladatel Manfred Franke, Alena Zdvihalová, jež v organizaci zodpovídá za marketing a fundraising, a Jakub Trapek.

Huawei
Ocenění za dynamický růst
Zástupce generálního ředitele pro vnější vztahy Huawei Technologies Czech Zbyněk Pardubský (vlevo) převzal na Pražském hradě v rámci galavečera u příležitosti vyhlášení vítězů soutěže Českých 100 nejlepších ocenění v kategorii Dynamický růst. Ocenění mu předal první náměstek ministra financí České republiky Ladislav Minčič. Soutěž pořádal Comenius, evropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci.

Kinstellar
Předvánoční právnická tradice
Tradiční předvánoční setkání s klienty a přáteli připravila mezinárodní advokátní kancelář Kinstellar již potřetí v prostorách restaurace Bílkova 13. Na snímku se zdraví Petr Brávek z České spořitelny a Přemysl Hanzelka z ČSOB, v pozadí je Kamil Blažek, partner firmy Kinstellar.

ČSOB
Večírek pro novináře
Tradiční večírek pro novináře a mediální partnery uspořádala 1. prosince Československá obchodní banka jako každoročně v belgické restauraci Les Moules. Večer svou přítomností zaštítil člen představenstva jedné z největších českých bank Petr Hutla.

Dolce & Gabbana
Sportovci se sešli v Pařížské
V pražském butiku Dolce & Gabbana v Pařížské ulici se 5. prosince konal slavnostní koktejl u příležitosti křtu knihy a zahájení výstavy Milan Fashion Soccer Players Portraits. Akce proběhla v předvečer zápasu Viktoria Plzeň s AC Milan a účastnili se jí i fotbalisté milánského klubu Luca Antonini (první zleva) a Kevin Prince Boateng (druhý zprava). Společnost Dolce & Gabbana je již šest let jedním z hlavních sponzorů fotbalového klubu AC Milan. Na koktej se dostavili i hokejisté Petr Nedvěd (druhý zleva) a Martin Ručinský (první zprava). Uprostřed na snímku Lenka Vejvalková.

EBF24

Benefiční aukce
Dražba darů nevidomých sochařek
Benefiční aukce soch nevidomých sochařek II, pořádaná občanským sdružením Women in the Arts a nadačním fondem Mathilda, se konala v úterý 29. listopadu ve Velkopřevorství pražském. Sochy do aukce již podruhé věnovaly nevidomé sochařky. Výtěžek aukce ve výši 100 tisíc korun bude věnován na výcvik vodicích psů pro nevidomé a na podporu mladých umělkyň. Na snímku Marianna Machalová-Jánošíková, autorka sochy Symbióza, která se vydražila za 27 tisíc korun. Moderátorkou aukce byla Helena Leisztner Kroftová, zakládající členka občanského sdružení Women in the Arts.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).