Menu Zavřít

Sport v mobilu

26. 9. 2007
Autor: Euro.cz

Telekomunikace

EBF24

Čeští operátoři se předhánějí v nabídkách sportovních přenosů a videosekvencí v mobilních telefonech. T-Mobile začal nabízet možnost prohlížení sestřihů všech utkání fotbalové Gambrinus ligy, Telefónica O2 zase svým klientům nabízí přímé přenosy z hokejových zápasů extraligy.
Služba T-Mobilu s názvem Videozóna vychází ze spolupráce operátora s Českou televizí (ČT) a nabízí nejen šoty ze zápasů, ale i další reportáže a novinky z domácího fotbalu. Za přehrání jedné videosekvence v mobilu zaplatí klienti T-Mobilu od pěti do dvaceti korun, nebo si mohou objednat měsíční předplatné za 99 korun.
Hokejová televize Telefóniky O2 s příznačným názvem HokejTV nabízí přímé přenosy z devíti stadionů, kde se hraje nejvyšší soutěž. Nadšenci tak mají možnost živě vidět i zápasy, které nevysílá žádný z kanálů ČT. Další výhody? Přenosy lze sledovat v mobilu, v počítači prostřednictvím internetu, ale i na digitální televizi O2TV přes síť pevných linek. Cena se pohybuje od třiceti korun za jedno hrací kolo až po 158 korun za měsíční paušál.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).