Menu Zavřít

Stone Island, Alberto Guardiani, Malo

6. 4. 2005
Autor: Euro.cz

Oblečení pro náročné

Stone Island Vše, co dnešní muži hledají A co vlastně hledají? Klid i aktivitu. Jemnost i tvrdost. Klasiku i sportovní styl. Život není černobílý, protiklady v něm spolu úzce souvisejí a tomu odpovídají nároky na střih i materiály modelů. V popředí této značky jsou v letošní jarní a letní kolekci všechny odstíny zeleně, barvy naděje a volnosti. Materiály, ze kterých jsou bundy, svetry i trika ušity mají vysokou odolnost. Jednotlivým kusům dodávají sportovní, moderní švih gumové detaily s metalickým povrchem s odlesky zelené a oranžové. Bundy a svetry zatepluje nejjemnější jehněčí vlna. Stone Island je druhou obchodní značkou společnosti C. P. Company, která nabízí ideální oblečení pro cestování, výlety a sportovní aktivity. Oděvy obou značek najdete v Pařížské ulici 24.

ebf - tip - debata

Alberto Guardiani Hýčká milovníky života Obuv kolekce značky Alberto Guardiani je určena elegantním a vnitřně svobodným mužům i ženám, kteří si umí vychutnat život. Jako jeho opravdoví milovníci docení sportovní kolekci, která se dělí do čtyř linií: Somerset, Lennor, Mapote, Akule. Boty vyráběné ze semiše, lamy, lakované kůže, pštrosa i barevné hadí kůže jsou prezentovány téměř ve všech barvách od bílé a červené přes žlutou až po růžovou. Na své si přijdou i skuteční znalci nejaktuálnějších trendů. Letos kraluje stříbrná a zlatá barva s detaily od Swarovského. Speciální jarní pánská kolekce Trend pak vyhoví každodenním nárokům od běhání po městě a řízení motorky až k procházkám přírodou a snění. Detaily, ručně dělané švy, prostehovaný povrch, drahé spony a doplňky ve spojení s dokonalou vysoce flexibilní koženou podrážkou vytvořily z Trendu ideální boty sebevědomých lidí 21.století. Za nejnovějšími módními trendy můžete, ale nemusíte do Paříže, stačí do Pařížské ulice 24.

Malo Elegantně sexy Značku Malo už v Praze dávno známe. Nově ji přijal butik „Pařížská the adress“ v Pařížské 5 a spolu s ní i značky Marc Jacobs, G. F. Ferre, Moncler, Belstaff, Drykorn a Modernista. Po vytvoření této galerie v centru města, která v sobě koncentruje to nejlepší, co v módní branži je, už nemusíme závidět žádným světovým metropolím. Italové dobře vědí, proč si k značce Malo zvolili krédo „Ruce to chtějí vidět, oči laskat.“
Malo zbavuje ženy i muže vysoké úrovně obav ze slova svůdnost. S Malo můžeme být sexy s maximální noblesou, podtrhnout svou ženskost a mužnost, aniž bychom sklouzli do jiných úrovní, než si přejeme. Své místo na slunci si tato značka vydobyla spojením nejkvalitnějšího kašmíru s exkluzivním designem.
Letošní jarní a letní řady s inspirujícími názvy City, Weekend, Summer, Oceán a Velvet si pohrávají s liniemi. Doporučují ženám, aby se oprostily od modelů zastírajících rozdíly mezi muži a ženami a nebály se nechat obepínat své linie. Malo čaruje s barvami a kombinuje všudypřítomný kašmír s hedvábím, lycrou i sametovými stuhami. Výsledný efekt pak vzkazuje okolí jedno: tím, kým jsem, jsem ráda (rád)!

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).