Menu Zavřít

Střídání v likérech

9. 6. 2004
Autor: Euro.cz

Jiří Štesl, Jiří Janák

PRAHA (nad) - Skupina Drinks Union, sdružující pivovary v Krásném a Velkém Březně, Lounech a Kutné Hoře, jmenovala do funkce marketingového ředitele Jiřího Štesla. Ve své nové funkci bude zodpovědný za komoditu pivo.
Ve skupině Drinks Union působí od jejího vzniku. Od roku 1994 budoval divizi KB Likér, kde od roku 1998 zastával pozici obchodního ředitele a od roku 2003 ředitele divize. Štesl je absolventem Fakulty strojního inženýrství ČVUT, kde vystudoval ekonomiku a řízení firmy. Má více než desetileté zkušenosti z oblasti prodeje a marketingu rychloobrátkového zboží. Ve volném čase se věnuje aktivně i pasivně sportu, mezi jeho další zájmy patří rodina a četba.
Novým ředitelem divize KB Likér se stal Jiří Janák. Od roku 1999 působil jako šéf nápojářské skupiny Drinks Union a od roku 2002 jako ředitel vývoje a techniky divize likéru. Janák vystudoval Fakultu potravinářské a biochemické technologie VŠCHT. Má dvacetileté zkušenosti s řízením výroby, techniky a vývoje v různých potravinářských firmách. Ve svém volném čase obdivuje krásy přírody a cestuje.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).